Bigben camera standaard ps4
Bigben camera standaard ps4

Bigben camera standaard ps4

Vanaf:21,99

Heb jij ook niet veel ruimte rondom je flatscreen om je PlayStation 4 camera kwijt te kunnen? Wat dacht je van óp je TV? Met de PlayStation 4 camera standaard van Bigben bevestig je je PS4 camera gemakkelijk op je televisie. Zo kost hij je geen extra ruimte op een plek waar je toch al weinig plaat


EAN
3499550320824
Merk
Bigben interactive
Model
BIGBEN CAMERA STANDAARD PS4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Heb jij ook niet veel ruimte rondom je flatscreen om je PlayStation 4 camera kwijt te kunnen? Wat dacht je van óp je TV? Met de PlayStation 4 camera standaard van Bigben bevestig je je PS4 camera gemakkelijk op je televisie. Zo kost hij je geen extra ruimte op een plek waar je toch al weinig plaats hebt!

Hoe gebruik je de PlayStation 4 camera standaard?
Met de kleine en lichte PlayStation Camera kun je zo veel meer met je PS4. Zo heeft de camera ingebouwde gezichts- en spraakherkenning en kun je handsfree navigeren in de gebruikersinterface. De camera registreert iedere beweging van je PS 4 controller en kan zelfs diepte inschatten. Handig allemaal, maar als je geen plek hebt om de camera stevig neer te zetten, is het natuurlijk zonde! Maar door de PlayStation 4 camera standaard van Bigben, heb je altijd de mogelijkheid om al die toffe toepassingen van de PlayStation 4 camera te gebruiken!

Te gebruiken op vrijwel elke TV
De PlayStation 4 camera standaard is te gebruiken op vrijwel iedere televisie. Of je nou een LCD- of een LED-flatscreen thuis hebt staan, voor de standaard van Bigben maakt het geen enkel verschil. Het is wel even handig om op te meten hoe dik jouw flatscreen TV precies is. De standaard past namelijk alleen op TV’s die een schermdikte van maximaal zes centimeter hebben. Is je TV niet dikker dan zes centimeter? Dan kun je zonder problemen de houder voor de PS4 camera op jouw televisie kwijt. Bevestiging van de houder is overigens heel gemakkelijk. En door het antislipsysteem blijft de camera ook netjes op z’n plek zitten. Wel zo fijn!

Zoek je naar een manier om je PlayStation 4 camera een goed plekje te geven in je huis, maar wil of kun je eigenlijk niet nog meer apparatuur in de buurt van je TV kwijt? De PlayStation 4 camera standaard van Bigben is dé oplossing!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.