Thrustmaster th8 rs shifter (realistische versnellingsbak (pc ps3 ps4 xbox one)
Thrustmaster th8 rs shifter (realistische versnellingsbak (pc ps3 ps4 xbox one)

Thrustmaster th8 rs shifter (realistische versnellingsbak (pc ps3 ps4 xbox one)

Vanaf:179,00

Thrustmaster presenteert de TH8A Add-On Shifter: de hoogwaardige en realistische multiplatform-shifter voor de PC, PS4 en Xbox One. De interne mechaniek, het bevestigingssysteem en de pook zijn volledig van metaal. De pookknop is afneembaar en compatibel met alle echte universele pookknoppen op de m


EAN
3362934001209
Merk
Thrustmaster
Model
TH8 RS SHIFTER (REALISTISCHE VERSNELLINGSBAK (PC PS3 PS4 XBOX ONE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Thrustmaster presenteert de TH8A Add-On Shifter: de hoogwaardige en realistische multiplatform-shifter voor de PC, PS4 en Xbox One. De interne mechaniek, het bevestigingssysteem en de pook zijn volledig van metaal. De pookknop is afneembaar en compatibel met alle echte universele pookknoppen op de markt. De TH8A kan op elk oppervlak worden bevestigd: tafels, werkbladen en planken van 1 tot 55 mm dik, en in cockpits (met een afneembaar klemsysteem). De shifter is zeer veelzijdig en is geschikt voor twee verschillende schakelstijlen: H-patroon (7+1) en sequentieel (+/-). De TH8A werkt op de PC met alle racesturen op de markt en op de gameconsoles met de racesturen van Thrustmaster (zie de lijst op de TH8A-pagina op de website van Thrustmaster Support: https://support.thrustmaster.com). • De TH8A is nauwkeurig en stevig, en is gefabriceerd van metaal.

 • De TH8A gebruikt H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology (patent aangevraagd). Omdat deze technologie gebruik maakt van contactloze sensors en de shifter dus geen tact-switches of potmeters bevat, zal de nauwkeurigheid nooit slijten en heeft deze technologie een onbeperkte levensduur.

 • Een uniek ontwerp dat twee verschillende schakelstijlen mogelijk maakt: H-patroon (7+1) en sequentieel (+/-).

 • Multiplatform: op de PC (Windows 7/8/10) is de TH8A Add-On Shifter compatibel met alle racesturen die te koop zijn op de markt voor videogame-accessoires. Op de PS4 is de TH8A compatibel met de T150 Force Feedback, de T300 Series en de T-GT (USB- en/of DIN-aansluitingen). Op de Xbox One is deze shifter compatibel met de TMX Force Feedback, de TX Series en de TS-XW (DIN-aansluiting).Realistisch en authentiek
De TH8A is 13 cm hoog en heeft een metalen ontwerp. Het is een onmisbaar stuk gereedschap bij elke eRace-wedstrijd. Het schakelgevoel is extreem realistisch en de afneembare knop zorgt voor compatibiliteit met alle echte universele pookknoppen die te koop zijn. De twee meegeleverde schakelplaten zorgen ervoor dat de TH8A met twee verschillende schakelstijlen kan worden gebruikt: H-patroon (7+1) en sequentieel (+/-).

Robuust en nauwkeurig
De interne mechaniek, de pook en het klemsysteem van de TH8A zijn alle volledig van metaal. Deze shifter gebruikt H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology (patent aangevraagd). Omdat deze technologie gebruik maakt van contactloze sensoren en de shifter dus geen tact-switches of potmeters bevat, zal de nauwkeurigheid nooit slijten en heeft deze technologie een onbeperkte levensduur.

Flexibel en comfortabel
Firmware is bij te werken en intern geheugen met voorkeursinstellingen voor versnellingspook-bewegingen (software beschikbaar voor downloaden op de PC). De weerstand bij het schakelen is instelbaar evenals de stand en hoek van het klemsysteem (is 360° te draaien). Klembevestiging is geoptimaliseerd voor alle oppervlakken (tafels/werkbladen of cockpits).

Dankzij de USB- en/of DIN-aansluitingen werkt de TH8A met alle racesturen op de markt voor de PC en met de racesturen van Thrustmaster op gameconsoles. Zie de lijst op de website van Thrustmaster Support: https://support.thrustmaster.com).

Aanbevolen voor gebruik met de volgende Thrustmaster-racesturen


 • TS-PC Racer

 • TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition

 • T-GT

 • TS-XW

 • T300 Series

 • TX Series

 • T150 Force Feedback

 • TMX Force Feedback

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.