Sony playstation wonderbook + book of spells
Sony playstation wonderbook + book of spells

Sony playstation wonderbook + book of spells

Vanaf:17,99

Wonderbook: Book of Spells is een spel dat gebruik maakt van een 'magisch toverboek'. Door de Playstation Move-camera op het boek te richten, komen de avonturen uit het boek tot leven op jouw televisie. Zo interactief zijn sprookjes en avonturen nog nooit geweest!Het eerste verhaal voor Wonderbook:


EAN
0711719202257
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
SONY PLAYSTATION WONDERBOOK + BOOK OF SPELLS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wonderbook: Book of Spells is een spel dat gebruik maakt van een 'magisch toverboek'. Door de Playstation Move-camera op het boek te richten, komen de avonturen uit het boek tot leven op jouw televisie. Zo interactief zijn sprookjes en avonturen nog nooit geweest!

Het eerste verhaal voor Wonderbook: Book of Spells komt van de hand van Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling. Haar verhalen komen virtueel tot leven. Voor Wonderbook worden in de toekomst nog meer verhalen uitgegeven, waardoor je jouw collectie steeds weer kunt uitbreiden.

De Playstation Move-controller verandert in een toverstokje. Het verhaal van de hand van J.K. Rowling neemt jou mee naar Zwijnstein en leert jou de magie van de school. Je krijgt dezelfde lessen als Harry Potter en leert beroemde spreuken als Incendio, Wingardium Leviosa en Expelliarmus. Ondertussen leer je meer over de andere studenten van de school en kan jij je helemaal inleven in de avonturen op Zwijnstein.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.