Sony playstation 3 wireless move motion controller - zwart ps3 move
Sony playstation 3 wireless move motion controller - zwart ps3 move

Sony playstation 3 wireless move motion controller - zwart ps3 move

Vanaf:29,99

Met de PS Move-bewegingscontroller in je hand ben je de ster van de show, de held midden op het slagveld of de sporter die de tegenstander volledig inmaakt. - Laat je met de innovatieve nieuwe controller voor de PlayStation 3 nog meer meeslepen in de games die je speelt. De controller is namelijk d


EAN
0711719185574
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
SONY PLAYSTATION 3 WIRELESS MOVE MOTION CONTROLLER - ZWART PS3 MOVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met de PS Move-bewegingscontroller in je hand ben je de ster van de show, de held midden op het slagveld of de sporter die de tegenstander volledig inmaakt.- Laat je met de innovatieve nieuwe controller voor de PlayStation 3 nog meer meeslepen in de games die je speelt. De controller is namelijk draadloos, heeft een strak ontwerp en is ontzettend gemakkelijk in gebruik.

- Zie hoe met de controller alles wat je doet meteen in prachtig high definition op het scherm wordt weergegeven en maak zoals je nog nooit hebt meegemaakt deel uit van de actie.

- Gebruik de controller samen met de PlayStation Eye-camera om een geweldige virtuele realiteit te ervaren en gebruik je stem en je lichaam om te bepalen wat er op het scherm gebeurt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.