Sony playstation 3 wireless dualshock 3 controller - zwart ps3
Sony playstation 3 wireless dualshock 3 controller - zwart ps3

Sony playstation 3 wireless dualshock 3 controller - zwart ps3

Vanaf:44,99

Ga nog meer op in de actie dankzij de trilfunctie van de draadloze DUALSHOCK 3-controller. De draadloze DUALSHOCK 3-controller voor PlayStation 3 op basis van de bewegingsgevoelige SIXAXIS-technologie beschikt over drukgevoelige toetsen en zorgt zo voor een heel intuïtieve gameplay-ervaring. Door


EAN
0711719174097
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
SONY PLAYSTATION 3 WIRELESS DUALSHOCK 3 CONTROLLER - ZWART PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga nog meer op in de actie dankzij de trilfunctie van de draadloze DUALSHOCK 3-controller.De draadloze DUALSHOCK 3-controller voor PlayStation 3 op basis van de bewegingsgevoelige SIXAXIS-technologie beschikt over drukgevoelige toetsen en zorgt zo voor een heel intuïtieve gameplay-ervaring.Door de trillingen die de gebruiker bij elke klap, botsing en explosie voelt, wordt de ervaring alleen maar realistischer. De controller is eigenlijk een soort natuurlijke extensie van het lichaam en detecteert natuurlijke en intuïtieve bewegingen voor bijzonder nauwkeurige interactieve gameplay in realtime.De DUALSHOCK 3-controller maakt voor draadloze gameplay gebruik van Bluetooth-technologie en de controller laadt bovendien automatisch op als deze via een USB-kabel op het PS3-systeem is aangesloten.- Dankzij de drukgevoelige toetsen die op alle actie in de game reageren, lijkt het alsof je middenin de game zit.

- De bewegingsgevoelige SIXAXIS-technologie legt al je bewegingen vast.

- De controller maakt voor draadloze gameplay gebruik van Bluetooth-technologie en er kunnen maximaal zeven draadloze controllers op het PlayStation 3-systeem worden aangesloten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.