Nitho  wii u controllers kit plus black
Nitho  wii u controllers kit plus black

Nitho wii u controllers kit plus black

Vanaf:30,21

Voor een optimale game ervaring + controller voor de Wii en Wii U met ingebouwde MotionPlus technologieDeze Nitho controller is van hoge kwaliteit, en geschikt voor alle Wii als Wii U consoles.Deze afstandsbediening is de revolutionaire controller van het Wii-systeem. Hij bevat een ingebouwde beweg


EAN
6921669810523
Merk
Onbekend
Model
NITHO WII U CONTROLLERS KIT PLUS BLACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Voor een optimale game ervaring + controller voor de Wii en Wii U met ingebouwde MotionPlus technologieDeze Nitho controller is van hoge kwaliteit, en geschikt voor alle Wii als Wii U consoles.

Deze afstandsbediening is de revolutionaire controller van het Wii-systeem. Hij bevat een ingebouwde bewegingssensor en communiceert draadloos met de sensorbalk. Op die manier zorgt hij voor ongekende precisie en gebruikersgemak. Daarnaast bevat hij ook een trilfunctie en een ingebouwde luidspreker waardoor je nog dieper in je favoriete spellen opgaat.

2 in 1 Motion Plus Controller en Nunchuk Voor de Nintendo Wii / Wii U
Deze controller en Nunchuck voor de Wii en Wii U verzorgen een optimale game-ervaring voor u. Het gaat om een controller met ingebouwde MotionPlus technologie. De controller heeft een ingebouwde luidspreker, trilfunctie en uitbreidende poort, waardoor ook extra input devices nog kunnen worden aangesloten. Met deze controllers zult u zich midden in uw spel wanen!


Te krijgen in de kleuren zwart en wit,

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.