Bigben screenprotector wii u gamepad
Bigben screenprotector wii u gamepad

Bigben screenprotector wii u gamepad

Vanaf:4,99

Met je nieuwe Wii U ben je natuurlijk hartstikke voorzichtig! Logisch, je wilt het scherm van je gamepad mooi houden en krassen en vette vingerafdrukken zo veel mogelijk vermijden. Met de Bigben Wii U screen protector blijft het scherm van je geliefde apparaat helemaal als nieuw!Voorkom beschadiging


EAN
3499550310122
Merk
Bigben interactive
Model
BIGBEN SCREENPROTECTOR WII U GAMEPAD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met je nieuwe Wii U ben je natuurlijk hartstikke voorzichtig! Logisch, je wilt het scherm van je gamepad mooi houden en krassen en vette vingerafdrukken zo veel mogelijk vermijden. Met de Bigben Wii U screen protector blijft het scherm van je geliefde apparaat helemaal als nieuw!

Voorkom beschadigingen op je beeldscherm
Een beschadiging op de gamepad van je mooie Wii U zou zonde zijn. Naast dat het opvalt als je scherm beschadigd is, kan het ook je gameplezier behoorlijk verstoren! Zeker als je je bedenkt dat zo’n krasje op je touchscreen zelfs invloed kan hebben op de bediening van je apparaat. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Dat kan met de Bigben Wii U screen protector. Deze screen protector voor je Nintendo zorgt ervoor dat je geen lelijke krassen op je beeldscherm krijgt. Natuurlijk werkt je stylus pen ook prima als je de screen protector over het gamepad van je Wii U plakt.

Geen gedoe: Wii U screen protector op maat
Misschien ken je ze wel: van die vervelende screen protectors die je nog helemaal zelf op maat moet knippen. Dat is bij dit exemplaar van Bigben gelukkig niet het geval. Als je ze uit de verpakking haalt, passen ze direct perfect op het gamepad van jouw Wii U. Dat scheelt jou een hoop frustratie tijdens het knippen!

Zo plak je je screen protector op je Wii U gamepad
Voordat je de Bigben Wii U screen protector op je beeldscherm plakt, kun je ‘m het beste eerst even schoonmaken. Dan blijft het transparante folie namelijk net iets beter op z’n plek zitten. Je beeldscherm schoonmaken doe je heel gemakkelijk en snel met het bijgeleverde antistatische doekje. Als je alle vette vingers en stofjes van het scherm weggepoetst hebt, is het tijd om de screen protectors op de gamepad van je Wii U te plakken. Dit is even een precies werkje, maar als ze eenmaal zitten ben je verzekerd van een krasvrij beeldscherm!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.