Skylanders swap force starter pack
Skylanders swap force starter pack

Skylanders swap force starter pack

Vanaf:17,99

Skylanders - Swap Force Starter Pack Ga op een nieuw en spannend avontuur met de Skylanders en de Swap Force. De gloednieuwe Swap Force Skylanders hebben de unieke eigenschap om hun onder- en bovenkanten te combineren om nieuwe personages te creëren met verschillende vaardigheden en krachten!


EAN
5030917132735
Merk
Activision
Model
SKYLANDERS SWAP FORCE STARTER PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Skylanders - Swap Force Starter Pack


Ga op een nieuw en spannend avontuur met de Skylanders en de Swap Force. De gloednieuwe Swap Force Skylanders hebben de unieke eigenschap om hun onder- en bovenkanten te combineren om nieuwe personages te creëren met verschillende vaardigheden en krachten!


Ontdek de Swap Force helden


Generaties lang heeft de Swap Force de vulkaan beschermd die de magie van de Skylands aanvult. Maar tijdens een indrukwekkend gevecht werden ze overvallen door een uitbarsting die ze terug naar de Aarde stuurde en ze de vaardigheid gaf om van krachten te verwisselen. Alleen jij kunt hun onder- en bovenkanten verwisselen, dus zet ze snel op de nieuwe Portal of Power en help met het redden van de Skylands.


16 nieuwe Swap Force helden, 256 unieke combinaties!


De Swap Force Skylanders-personages hebben het talent om hun vaardigheden en krachten te verwisselen. Haal de zestien figuurtjes uit elkaar en combineer hun onderdelen om hun krachten en vaardigheden te veranderen. Je kunt in totaal 256 unieke combinaties maken! Daarnaast kan je nog 16 nieuwe skylanders, 8 nieuwe Lightcore Skylanders en 16 skylanders van vorige games met nieuwe krachten en mogelijkheden verwachten! Bovendien werken alle Skylander figuurtjes en Skylander Giants die voor de vorige games zijn uitgekomen in Skylanders - Swap Force!


Het Skylanders - Swap Force Starter Pack bevat:
- Skylanders - Swap Force game
- De nieuwe Portal of Power
- 2 Swap Force figuurtjes Wash Buckler en Blast Zone (goed voor 4 unieke combinaties)
- 1 skylander figuurtje Stealth Elf
- 3 trading cards
- Stickervellen met geheime codes

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.