Nintendo wii fit plus + balance board wit wii
Nintendo wii fit plus + balance board wit wii

Nintendo wii fit plus + balance board wit wii

Vanaf:24,98

In Wii Fit Plus draait het helemaal om het 'in balans houden' van je lichamelijke gesteldheid. Dit doe je door verschillende oefeningen te doen waaronder yoga en krachtoefeningen. Wii Fit Plus brengt zes nieuwe oefeningen met zich mee, maar de grote kracht van dit vervolg zit 'm in de mogelijkheid o


EAN
0045496367794
Merk
Nintendo
Model
WII FIT PLUS + BALANCE BOARD WIT WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Wii Fit Plus draait het helemaal om het 'in balans houden' van je lichamelijke gesteldheid. Dit doe je door verschillende oefeningen te doen waaronder yoga en krachtoefeningen. Wii Fit Plus brengt zes nieuwe oefeningen met zich mee, maar de grote kracht van dit vervolg zit 'm in de mogelijkheid om een maximale mix op tafel te brengen, gepersonaliseerd op de benodigde oefeningen van de speler. Zo speel je in Wii Fit Plus dus niet continu dezelfde oefeningen, maar krijg je meer afwisseling.

Bovendien heeft Nintendo meer spelelementen in Wii Fit Plus gestopt. In totaal zijn er vijftien nieuwe balansspellen toegevoegd. Zo moet je ook weer op een speelse wijze je heupen heen en weer wiegen op het Balance Board.

Let op: dit spel in Engelstalig.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.