Nintendo speak microfoon grijs wii
Nintendo speak microfoon grijs wii

Nintendo speak microfoon grijs wii

Vanaf:6,99

Met het Wii Speak-kanaal kun je contact houden met je beste vrienden, ook al wonen ze ver weg! Door gebruik te maken van het Wii Speak-accessoire, zorgt het Wii Speak-kanaal dat je verbonden bent met andere Wii-bezitters. Vervolgens kun je met hen praten, foto's delen en ingesproken berichten verstu


EAN
0045496890261
Merk
Nintendo
Model
SPEAK MICROFOON GRIJS WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met het Wii Speak-kanaal kun je contact houden met je beste vrienden, ook al wonen ze ver weg! Door gebruik te maken van het Wii Speak-accessoire, zorgt het Wii Speak-kanaal dat je verbonden bent met andere Wii-bezitters. Vervolgens kun je met hen praten, foto's delen en ingesproken berichten versturen, allemaal via de Nintendo Wi-Fi Connection.

Iedereen doet mee!


Door je Wii op het internet aan te sluiten, kun je wanneer je maar wilt het Wii Speak-kanaal bezoeken en contact opnemen met je Wii-vrienden. En omdat met het Wii Speak-accessoire geen koptelefoon draagt, kan iedereen in de kamer meedoen aan het gesprek.

Met het Wii Speak-kanaal kunnen maximaal vier Wii's tegelijkertijd met elkaar verbonden worden. De gespreksdeelnemers kunnen op het scherm vertegenwoordigd worden door een Mii-personage naar keuze (per Wii kunnen er maximaal 6 personen tegelijkertijd door een Mii-personage vertegenwoordigd worden). Tijdens het praten kun je ook foto's vanaf een SD-kaart of het Wii-prikbord aan de anderen laten zien en er tekst en uitleg bij geven. Als er niemand reageert wanneer je contact zoekt kun je een boodschap inspreken en deze naar maximaal acht van je Wii-vrienden versturen. En als het nodig is, kun je ook nog een afbeelding meesturen om je boodschap te verduidelijken!

De Wii Speak is eenvoudig aan te sluiten


Je kunt het Wii Speak-accessoire bovenop de sensorbalk plaatsen en op je Wii aansluiten via één van de usb-poorten aan de achterkant van je systeem. Als het blauwe licht aan de voorkant van het accessoire brandt, dan betekent dit dat het aan staat en gebruikt kan worden.

Het Wii Speak-accessoire heeft een erg gevoelige microfoon waardoor iedereen die om de tv zit gemakkelijk kan deelnemen aan een gesprek.

Gebruik de Wii Speak om te kletsen tijdens het gamen!


Met Wii Speak kun je niet alleen communiceren via het Wii Speak-kanaal, er wordt ook in bepaalde spellen gebruik van gemaakt. Zo kun je in bijvoorbeeld Animal Crossing: Let's Go to the City met andere spelers kletsen, terwijl je via de Nintendo Wi-Fi Connection elkaars zelfgemaakte dorpen bezoekt en verkent.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.