Ncg wii jog
Ncg wii jog

Ncg wii jog

Vanaf:12,00

jOG is een revolutionaire toevoeging voor je Wii console. jOG laat je het karkater in het spel bewegen door voor de tv de joggen. Plug jOG in je Wiimote met Nunchuck, bevestig de sensor aan je riem en je bent klaar om games op een nieuwe, actieve manier te spelen!Het spelkarakter beweegt alleen als


EAN
5055308502157
Merk
Ncg
Model
WII JOG

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
jOG is een revolutionaire toevoeging voor je Wii console. jOG laat je het karkater in het spel bewegen door voor de tv de joggen. Plug jOG in je Wiimote met Nunchuck, bevestig de sensor aan je riem en je bent klaar om games op een nieuwe, actieve manier te spelen!

Het spelkarakter beweegt alleen als jij ook beweegt!


jOG maakt gebruik van geavanceerde bewegingstechnologie om jou beweging om te zetten in beweging van je spelkarakter op het scherm. Als jij rent, rent je spelkarakter. Als jij stopt, stopt je karakter!

Werkt met heel veel Wii games!


jOG werkt met alle bestaande spellen die gebruik maken van de nunchuck-joystick om de beweging van het spelkarakter te bepalen. Duw de joystick in de richting die je op wilt en begin te joggen om je karakter die richting op te laten gaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.