Skylanders giants expansion pack
Skylanders giants expansion pack

Skylanders giants expansion pack

Vanaf:14,99

Inhoud Skylander Gaints Expansion Pack:1 Skylander GaintHet nieuwe spel1 Ruilkaart1 Unieke code voor extra content1 Sticker en posterMet Skylanders Giants wordt het avontuur van de Skylanders grootser dan ooit. Ontdekt acht nieuwe grote Skylanders met gigantische krachten en Skylanders die licht gev


EAN
5030917113550
Merk
Activision
Model
SKYLANDERS GIANTS EXPANSION PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inhoud Skylander Gaints Expansion Pack:  • 1 Skylander Gaint

  • Het nieuwe spel

  • 1 Ruilkaart

  • 1 Unieke code voor extra content

  • 1 Sticker en poster

Met Skylanders Giants wordt het avontuur van de Skylanders grootser dan ooit. Ontdekt acht nieuwe grote Skylanders met gigantische krachten en Skylanders die licht geven wanneer ze op de Portal of Power worden geplaatst! Het Skylanders: Giants Starter Pack bevat de Portal of Power, drie Skylander-figuren, een poster, drie stickervellen met geheime codes en drie trading cards!

Kinderen kunnen in Skylanders Giants een avontuur beleven en dat met het speelgoed naspelen. Door het speelgoed op een meegeleverd plateau te plaatsen, wordt hetzelfde personage 'op magische wijze' in Skylanders Giants geplaatst. Data uit de game wordt opgeslagen in het speelgoedfiguurtje, waarna het speelgoed meegenomen kan worden naar de spelcomputer van vrienden.

Skylanders Giants bevat een verscheidenheid aan nieuwe personages, nieuwe uitdagingen, een avontuur met een spannend verhaal en geavanceerde integratie tussen console, draagbare spelcomputer, mobiel en online. De game borduurt voort op het baanbrekende concept van zijn voorganger: het samensmelten van de echte en de virtuele wereld met een vernieuwende lijn van speelgoedpoppetjes met een 'brein' die geschikt zijn voor meerdere systemen en op magische wijze tot leven kunnen worden gebracht in de wereld van Skylands!

Skylanders Giants introduceert acht nieuwe, uiterst verzamelbare poppetjes die zowel fysiek als virtueel ruim twee keer zo groot zijn als de hoofdrolspelers van Skylanders. Hun krachten en vaardigheden in de game vormen een afspiegeling van hun gigantische omvang. Alle geliefde personages uit Skylanders Spyro's Adventure zijn 100 procent compatibel met Skylanders Giants, waarbij de voortgang en aanpassingen van de speler behouden blijven.

Het tot leven brengen van speelgoed wordt nu nog magischer doordat een aantal speelgoedpoppetjes van Skylanders Giants is voorzien van spectaculaire lichttechnologie. Hierdoor licht het poppetje op als het zich bij of op de Portal of Power bevindt. Deze personages hebben ook andere voordelen in het spel!

Beleef een reusachtig nieuw avontuur in Skylanders Giants!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.