Bigben screen protector nintendo 2ds
Bigben screen protector nintendo 2ds

Bigben screen protector nintendo 2ds

Vanaf:11,95

Met je mooie Nintendo 2DS ben je natuurlijk hartstikke voorzichtig! Logisch, je wilt je schermen mooi houden en krassen en vette vingerafdrukken zo veel mogelijk vermijden. Met de Bigben Nintendo 2DS screen protector blijven allebei de schermen van je geliefde apparaat helemaal als nieuw!Voorkom bes


EAN
3499550321135
Merk
Big ben
Model
BIGBEN SCREEN PROTECTOR NINTENDO 2DS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met je mooie Nintendo 2DS ben je natuurlijk hartstikke voorzichtig! Logisch, je wilt je schermen mooi houden en krassen en vette vingerafdrukken zo veel mogelijk vermijden. Met de Bigben Nintendo 2DS screen protector blijven allebei de schermen van je geliefde apparaat helemaal als nieuw!

Voorkom beschadigingen op je beeldscherm
Een beschadiging op een van de twee beeldschermen van je mooie Nintendo 2DS zou zonde zijn. Naast dat het opvalt als je scherm beschadigd is, kan het ook je gameplezier behoorlijk verstoren! Zeker als je je bedenkt dat zo'n krasje op je touchscreen zelfs invloed kan hebben op de bediening van je apparaat. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Dat kan met de Bigben 2DS screen protector. Deze screen protector voor je Nintendo zorgt ervoor dat je geen lelijke krassen op je beeldscherm krijgt. Natuurlijk werkt je stylus pen ook prima als je de screen protector over het touchscreen van je Nintendo 2DS plakt.

Geen gedoe: Nintendo 2DS screen protector op maat
Misschien ken je ze wel: van die vervelende screen protectors die je nog helemaal zelf op maat moet knippen. Dat is bij dit exemplaar van Bigben gelukkig niet het geval. Als je ze uit de verpakking haalt, passen ze direct perfect op jouw Nintendo 2DS. Dat scheelt jou een hoop frustratie tijdens het knippen!

Zo plak je je screen protector op je Nintendo 2DS
Voordat je de Bigben 2DS screen protector op je beeldschermen plakt, kun je de beeldschermen het beste eerst even schoonmaken. Dan blijft het transparante folie namelijk net iets beter op z'n plek zitten. Je beeldschermen schoonmaken doe je heel gemakkelijk en snel met het bijgeleverde antistatische doekje. Als je alle vette vingers en stofjes van het scherm weggepoetst hebt, is het tijd om de screen protectors op de beeldschermen van je Nintendo 2DS te plakken. Dit is even een precies werkje, maar als ze eenmaal zitten ben je verzekerd van een krasvrij beeldscherm!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.