Bigben metalen styluspakket 3ds
Bigben metalen styluspakket 3ds

Bigben metalen styluspakket 3ds

Vanaf:7,99

Heb je een Nintendo 3DS? Dan is deze vrolijke set van vijf stylus pennetjes van Bigben heel handig om in huis te hebben. Die kleine stylus pennetjes kunnen namelijk wel eens kwijt raken. Met dit stylus pack weet je in ieder geval zeker dat je altijd een pen achter de hand hebt en lekker verder kunt


EAN
3499550293579
Merk
Bigben interactive
Model
BIGBEN METALEN STYLUSPAKKET 3DS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heb je een Nintendo 3DS? Dan is deze vrolijke set van vijf stylus pennetjes van Bigben heel handig om in huis te hebben. Die kleine stylus pennetjes kunnen namelijk wel eens kwijt raken. Met dit stylus pack weet je in ieder geval zeker dat je altijd een pen achter de hand hebt en lekker verder kunt spelen.

Lekker spelen zonder krassen op je scherm
Vette vingerafdrukken en krassen op je scherm, daar zit je natuurlijk niet op te wachten als je net een nieuwe Nintendo 3DS hebt gekocht. Gelukkig zit er precies om die reden ook een stylus pennetje bij je Nintendo. Maar zo’n klein ding raak je natuurlijk gemakkelijk kwijt, daarom is het verstandig om vast wat reserve exemplaren in huis te hebben. Zo voorkom je dat je een tijdje zonder stylus pen zit en kun je gewoon door spelen zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen of vingerafdrukken op je mooie scherm.

Stylus pack: 5 kleurrijke metalen stylus pennen
In de Nintendo stylus pack van Bigben zitten maar liefst vijf metalen stylus pennetjes in verschillende vrolijke kleuren: rood, roze, blauw, zwart en wit. Je kunt dus altijd een Nintendo stylus pen kiezen die jij leuk vindt of die het beste bij de kleur van je Nintendo 3DS past! De pennetjes zijn gemaakt van metaal, dus ze voelen lekker stevig aan.

Makkelijk opbergen
Je kunt de stylus pennetjes bewaren op de bekende plek, namelijk in je Nintendo console. Omdat de pennetjes in deze stylus pack langer te maken zijn, houden ze heel prettig vast en kun jij nog lekkerder spelen. Deze kwalitatief hoogwaardige hoogwaardige Nintendo stylus pennetjes zijn namelijk uitermate geschikt om razendsnel mee te kunnen gamen. En raak je er wel eens eentje kwijt? Geen probleem! Omdat je er direct vijf krijgt, kun je ook verder spelen als je een pennetje verliest.

Zoek jij de juiste stylus pennen voor jouw Nintendo game console? Deze handige Nintendo stylus pack van Bigben is precies waar je naar op zoek bent.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.