Action replay 3ds + 3ds xl
Action replay 3ds + 3ds xl

Action replay 3ds + 3ds xl

Vanaf:29,00

Ben je op zoek naar Pokémon cheats omdat je die ene Pokémon maar niet te pakken krijgt? Of kom je maar niet verder in The Legend of Zelda: a link between worlds? Dan is Powersaves Action Replay van Bigben de musthave voor jou! Dit ultieme cheatsysteem voor je 2DS, 3DS, 3DS XL en meer, geeft je i


EAN
3499550315769
Merk
Bigben interactive
Model
ACTION REPLAY 3DS + 3DS XL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Ben je op zoek naar Pokémon cheats omdat je die ene Pokémon maar niet te pakken krijgt? Of kom je maar niet verder in The Legend of Zelda: a link between worlds? Dan is Powersaves Action Replay van Bigben de musthave voor jou! Dit ultieme cheatsysteem voor je 2DS, 3DS, 3DS XL en meer, geeft je in je favoriete game alle mogelijkheden die je eerst niet had!


Van Pokémon cheats tot alle voertuigen in Mario Kart 7

Maximale levens, maximale gezondheid, bijzondere wapens, vrijgespeelde voertuigen, bijzondere Pokémons, toegang tot alle levels en nog veel meer! Met de Powersaves Action Replay krijg je toegang tot geweldige cheats en verbeteringen voor de bekendste 2DS, 3DS en 3DS XL games. Van Pokémon cheats tot alle characters in Mario Kart 7 en van maximale levens in The Legend of Zelda tot alle levels in Super Smash Bros: met de Powersaves Action Replay ben jij de beste in al je favoriete games.


Steeds nieuwe cheats beschikbaar

Steek de Powersaves gameport met de bijgeleverde USB kabel in je computer of laptop met een internetverbinding en download de op maat gemaakte powersaves voor jouw favoriete spel. Er zijn meer dan honderden spelcodes beschikbaar, zelfs voor de allernieuwste games! Staan de cheats op je gameport? Dan laad je je spel en kun je direct spelen! Omdat het systeem werkt via internet, krijg je ook toegang tot nieuwe powersaves. Dus ben je een Pokémon fan en komt er een nieuw spel uit? Dan kun je binnen een paar uur al de eerste Pokémon cheats downloaden.


Dit fijne Powersaves Action Replay apparaat van Bigben is geschikt voor de Nintendo 2DS, 3DS, 3DS XL, New 3DS en New 3DS XL. Dus kun je wel een beetje hulp gebruiken om vooruit te komen in je favoriete game of wil je een game 100% uitspelen? Dan is dit apparaat een musthave voor jou!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.