Amando aftershave spray intense 50ml
Amando aftershave spray intense 50ml

Amando aftershave spray intense 50ml

Vanaf:6,49

Amando Aftershave Lotion Intense - 50 ml Amando After Shave Spray Intense bezorgd een kalmerend effect na het scheren. Door het gebruik wordt de huid direct opgefrist en ontsmet. De spray heeft een geraffineerde, karakteristieke geur met een zoete en warme geurcompositie. Deze combinatie bestaat ond


EAN
8714319928734
Merk
Amando
Model
AFTERSHAVE SPRAY INTENSE 50ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Amando Aftershave Lotion Intense - 50 ml
Amando After Shave Spray Intense bezorgd een kalmerend effect na het scheren. Door het gebruik wordt de huid direct opgefrist en ontsmet. De spray heeft een geraffineerde, karakteristieke geur met een zoete en warme geurcompositie. Deze combinatie bestaat onder meer uit de geur van lavendel, kaneel en cederhout. Amando After Shave Spray Intense is speciaal ontwikkeld voor de moderne man.
Geraffineerde, karakteristieke geur
Zoete, warme geurcompositie
Ontsmet en kalmeert de huid
Speciaal voor de moderne man
Zéér voordelig online te bestellen
Hoe te gebruiken:
Breng Amando After Shave Spray Intense aan na het scheren. Gebruik de aftershave royaler dan een eau de toilette, omdat de geur minder lang blijft hangen. De aftershave wordt na het scheren gebruikt om de huid te kalmeren en te ontsmetten.
Uitkomst:
Na gebruik van de Amando After Shave Spray Intense voelt de huid gekalmeerd en langdurig fris aan. De geur Identity is perfect voor de moderne man en geeft gedurende de dag een geraffineerde uitstraling.
Inhoud: Amando Aftershave Intense - 50 ml

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.