Aquafresh 3-voudige bescherming mini 20ml
Aquafresh 3-voudige bescherming mini 20ml
Aquafresh 3-voudige bescherming mini 20ml

Aquafresh 3-voudige bescherming mini 20ml

Vanaf:0,79

Ongelofelijk, Lego dat in elkaar te zetten en ook *echt werkt als horloge! Wij waren zelf verbaasd en dachten dat het alleen lego was maar het is ook een werkend horloge! Originele lego merk: 2 jaar garantie. Zorg dat je altijd weet hoe laat het is dankzij het horloge met Wyldstyle-minifiguur m


EAN
87314526
Merk
Aquafresh
Model
3-VOUDIGE BESCHERMING MINI 20ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Ongelofelijk, Lego dat in elkaar te zetten en ook *echt werkt als horloge! Wij waren zelf verbaasd en dachten dat het alleen lego was maar het is ook een werkend horloge!


Originele lego merk: 2 jaar garantie.


Zorg dat je altijd weet hoe laat het is dankzij het horloge met Wyldstyle-minifiguur met schakels uit THE LEGO® MOVIE 2™ (5005703). Dit opvallende horloge heeft een makkelijk af te lezen analoge wijzerplaat met een afbeelding van Wyldstyle, en een bouwbaar bandje met een bewerkte minifiguur van de meesterbouwerheldin die ook wel Lucy wordt genoemd. Maak de kleurige, omwisselbare schakels aan elkaar vast om een bijzonder bandje te maken dat comfortabel om je pols past. • Dit bouwbare analoge quartzhorloge geïnspireerd op THE LEGO® MOVIE 2™ heeft een afbeelding van Wyldstyle op de wijzerplaat, een krasbestendige lens, een uur-, minuten- en secondewijzer en verwisselbare kleurige schakels, inclusief een niet-beweegbare, niet-afneembare Wyldstyle-minifiguur.

 • Voeg schakels toe of verwijder ze om je eigen bandje te ontwerpen dat comfortabel om je pols past.

 • LEGO® ClicTime-horloges zijn getest overeenkomstig ISO norm 2281, tot op een statische diepte van 50 m. Dit betekent dat onze horloges spatwaterdicht zijn.

 • Dit product werkt op batterijen (meegeleverd). Zie de verpakking voor informatie over het type batterijen.


 • Check ook onze verkoop pagina hier op Bol!
  Elke week voegen we nieuwe producten toe.

  Bijna al onze winst gaat naar onze nieuwe reward kindness project om iets te doen voor mensen in 3e wereld landen met een droom waarbij de gever beloond wordt en de dromer van de droom.

  Bij Iedere aankoop bij Vriendentotvrienden krijgt u een van de mooiste inhoudelijkste berichten! Leuke inhoudelijke filmpjes (geluk, een persoonlijke boodschap etc.) EXTRA GOOD VIBES! U koopt bij ons nooit *alleen maar een product!Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.