Lactona easygrip 2.5-5mm type a 7st
Lactona easygrip 2.5-5mm type a 7st

Lactona easygrip 2.5-5mm type a 7st

Vanaf:3,59

Lactona EasyGrip zakjes 5 stuksLactona EasyGrip-ragers zijn ideaal voor het reinigen van interdentale ruimtes, kroon- en brugwerk, implantaten en orthodontische apparatuur (vaste beugels). Het borstelgedeelte bestaat uit zachte, stevige nylonfilamenten die dicht op elkaar zitten. De draad is voorzi


EAN
8713304941451
Merk
Lactona
Model
EASYGRIP 2.5-5MM TYPE A 7ST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Lactona EasyGrip zakjes 5 stuks

Lactona EasyGrip-ragers zijn ideaal voor het reinigen van interdentale ruimtes, kroon- en brugwerk, implantaten en orthodontische apparatuur (vaste beugels). Het borstelgedeelte bestaat uit zachte, stevige nylonfilamenten die dicht op elkaar zitten. De draad is voorzien van een kunststofcoating, zodat u de rager veilig en prettig kunt gebruiken. De Lactona EasyGrip-ragers hebben een gebruiksvriendelijk handvat en extra lang borstelgedeelte, zodat u optimaal tussen uw tanden en kiezen kunt reinigen. Type A en Type B zijn conisch: de vorm van het borsteltje loopt van smal naar breder. Daardoor zijn deze ragers erg handig voor gebruikers van meerdere maten ragers. 

Let op! Bij een bestelling van 40 zakjes Easygrip ragers ontvangt u 1 zak à 200 stuks. Indien u toch liever 40 losse zakjes met de Easygrip ragers wilt ontvangen, gelieve dit apart aan te geven. Bestellingen met minder dan 40 zakjes worden als losse zakjes verzonden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.