Herome caring nailpolish remover pads
Herome caring nailpolish remover pads

Herome caring nailpolish remover pads

Vanaf:4,10

Reinig je nagels onderweg eenvoudig met de Herome Caring Nail Polish Remover Pads. Veel removers zijn agressief en verslechten de conditie van je nagels. Deze agressieve en vaak goedkope removers doen de rest van de verzorging van de nagels te niet. Doordat deze removers onder andere vocht uit je na


EAN
8711661005670
Merk
Herome
Model
CARING NAILPOLISH REMOVER PADS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Reinig je nagels onderweg eenvoudig met de Herome Caring Nail Polish Remover Pads. Veel removers zijn agressief en verslechten de conditie van je nagels. Deze agressieve en vaak goedkope removers doen de rest van de verzorging van de nagels te niet. Doordat deze removers onder andere vocht uit je nagels onttrekken is bijvoorbeeld de kans op splijtende nagels vele malen groter. Met de Herome Caring Nail Polish Remover Pads creëer je snel diep gereinigde nagels op milde wijze! De toegevoegde Lanoline voorkomt uitdroging en geeft de nagels een mooie glans. De Herome Caring Nail Polish Remover is effectief en de geur is bijzonder aangenaam. De Herome Caring Nail Polish Remover Pads zijn acetonvrij, waardoor uw nagels niet uitdrogen.

Kenmerken:
• Acetonvrij, waardoor ook geschikt voor kunstnagels
• Voorkomt uitdroging van de nagels
• Zeer mild (ook qua geur) en zacht van samenstelling
• Verbetert de veerkracht en verzorgt de nagels.
• In handige meeneemverpakking

Aanbevolen in combinatie met:
Om eenvoudig en snel lakfouten te corrigeren kies je voor de Herome Corrector pen.

Gebruiksaanwijzing:
Breng de verzorgende removerpad aan op de nagel en laat het vervolgens even op de nagel rusten. Wrijf de removerpads altijd van de nagelriem af. Zo voorkom je dat er nagellak onder de nagelriem komt, wat voor irritaties kan zorgen.

Tip:
Wrijf de wattenschijf altijd van de nagelriem af. Op deze manier wordt voorkomen dat er nagellak onder de nagelriemen vloeit.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.