Herome mascara chocolade bruin
Herome mascara chocolade bruin

Herome mascara chocolade bruin

Vanaf:12,44

Herome Brilliant Mascara Chocolate Brown zorgt voor lange, volle wimpers. De verzorgende ingrediënten beschermen de haartjes tegen afbreken. Zonder voedende ingrediënten worden je wimpers, bij regelmatig gebruik van mascara, broos. De kans is kans groter dat de haartjes dun worden, uitvallen of af


EAN
8711661040282
Merk
Herome
Model
MASCARA CHOCOLADE BRUIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Herome Brilliant Mascara Chocolate Brown zorgt voor lange, volle wimpers. De verzorgende ingrediënten beschermen de haartjes tegen afbreken. Zonder voedende ingrediënten worden je wimpers, bij regelmatig gebruik van mascara, broos. De kans is kans groter dat de haartjes dun worden, uitvallen of afbreken. Door ingrediënten als vitamine E, bamboe en rijstolie bescherm je ze tegen beschadiging en uitdrogen. Anti-oxidanten gaan het verouderingsproces tegen en zorgen ervoor dat de wimpers vol en glanzend blijven. De Brilliant Mascara Chocolat Brown is speciaal voor lichte wimpers. Je blik oogt minder hard dan bij zwarte mascara, maar laten je ogen wel spreken. Een onontbeerlijke beautytool voor een open oogopslag en een wakkere blik.

Kenmerken:
Volume mascara;
Is verrijkt met vitamine E, bamboe en rijstolie, voor volle, glanzende en lange wimpers;
Voedt de wimpers in plaats van ze af te breken;
Deze mascara is geschikt voor gevoelige ogen;
Verkrijgbaar in de kleuren: Black en Chocolate Brown;
Brilliant Mascara Black past het best bij licht gekleurde wimpers.

Gebruiksaanwijzing:
Zet het borsteltje op de wimpers in je buitenste ooghoek en beweeg het heen en weer, van de aanzet tot de puntjes. Vervolgens doe je hetzelfde bij het andere oog en op de onderste wimperranden. Breng naar wens één, twee of drie laagjes Brilliant Mascara aan.

Tip:
De Herome Eye Care Lash Balm voor extra volle en lange wimpers. Dit wimperserum zit vol met natuurlijke oliën die het groeien van je wimpers stimuleert. Reinig voor het aanbrengen goed je ogen. Breng het serum bij voorkeur ’s avonds aan, voordat je gaat slapen, op de bovenste wimperrand. Herhaal het aanbrengen elke avond gedurende een aantal weken. Het resultaat: natuurlijk lange en volle wimpers.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.