Herome brilliant mascara zwart
Herome brilliant mascara zwart

Herome brilliant mascara zwart

Vanaf:12,44

Herome Brilliant Mascara Black verzorgt de wimpers en geeft ze een volumeboost. Voor het ultieme Bambi-effect! Dagelijks gebruik van een verstikkende mascara kan je wimpers beschadigen. Je haartjes worden broos en aangetast, met als gevolg dat je wimpers dunner worden, uitvallen of afbreken. De Bril


EAN
8711661040275
Merk
Herome
Model
BRILLIANT MASCARA ZWART

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Herome Brilliant Mascara Black verzorgt de wimpers en geeft ze een volumeboost. Voor het ultieme Bambi-effect! Dagelijks gebruik van een verstikkende mascara kan je wimpers beschadigen. Je haartjes worden broos en aangetast, met als gevolg dat je wimpers dunner worden, uitvallen of afbreken. De Brilliant Mascara Black bevat ingrediënten als vitamine E, bamboe en rijstolie. Zo is rijstolie rijk aan anti-oxidanten die het verouderingsproces tegen gaan, zorgt bamboe voor versterking van de wimpers en beschermt vitamine E tegen beschadiging en uitdroging. Deze drie voedende bestanddelen zorgen ervoor dat de wimpers vol en glanzend blijven. Daarmee is het ook een ideale mascara voor gevoelige ogen.

Kenmerken:
Volume mascara;
Is verrijkt met vitamine E, bamboe en rijstolie, voor volle, glanzende en lange wimpers;
Voedt de wimpers in plaats van ze af te breken;
Deze mascara is geschikt voor gevoelige ogen;
Verkrijgbaar in de kleuren: Black en Chocolate Brown;
Brilliant Mascara Black past het best bij licht gekleurde wimpers.

Gebruiksaanwijzing:
Zet het borsteltje op de wimpers in je buitenste ooghoek en beweeg het heen en weer, van de aanzet tot de puntjes. Vervolgens doe je hetzelfde bij het andere oog en op de onderste wimperranden. Breng naar wens één, twee of drie laagjes Brilliant Mascara aan.

Tip:
De Herome Eye Care Lash Balm voor extra volle en lange wimpers. Dit wimperserum zit vol met natuurlijke oliën die het groeien van je wimpers stimuleert. Reinig voor het aanbrengen goed je ogen. Breng het serum bij voorkeur ’s avonds aan, voordat je gaat slapen, op de bovenste wimperrand. Herhaal het aanbrengen elke avond gedurende een aantal weken. Het resultaat: natuurlijk lange en volle wimpers.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.