Vision all day sun protection zonnebrand f10 200ml
Vision all day sun protection zonnebrand f10 200ml

Vision all day sun protection zonnebrand f10 200ml

Vanaf:24,00

Vision Every Day sun Protection beschermt langdurig* tegen de schadelijke UVA- & UVB-stralen van de zon zonder dat er schadelijke stoffen zijn toegevoegd. Mede door de liposomen bieden de Vision formuleringen langdurige* zonbescherming die tevens ook nog zeer waterbestendig is. De lotions en sprays


EAN
8712636001093
Merk
Vision
Model
ALL DAY SUN PROTECTION ZONNEBRAND F10 200ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Vision Every Day sun Protection beschermt langdurig* tegen de schadelijke UVA- & UVB-stralen van de zon zonder dat er schadelijke stoffen zijn toegevoegd. Mede door de liposomen bieden de Vision formuleringen langdurige* zonbescherming die tevens ook nog zeer waterbestendig is.

De lotions en sprays zijn 100% parfumvrij en trekken zeer snel in, waardoor de huid niet vet en plakkerig aanvoelt. Vision is verkrijgbaar in lotions en sprays en heeft een breed scala van beschermingsfactoren en After Suns.*Afhankelijk van zonkracht, huidtype en beschermingsfactor Gebruik: Breng Vision minimaal 15 minuten voor het zonnen aan op de huid. Smeer royaal (volwassene 35 ml per keer), regelmatig en zorgvuldig. Vision wordt actief wanneer de huid blootgesteld wordt aan daglicht.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.