Care plus sun protector outdoor  sea spf 50
Care plus sun protector outdoor  sea spf 50

Care plus sun protector outdoor sea spf 50

Vanaf:11,96

Care Plus Zonnebrand Tegen Kwallen SPF50 - 100 ml Care Plus Zonnebrand Tegen Kwallen SPF50 is een watervaste zonnebrandcrème die niet alleen uitstekend beschermd tegen de zon, maar ook tegen kwallen, koralen, en zeeanemonen. Deze zonnebrand beschermt tegen de meeste kwallensoorten, maar niet allema


EAN
8714024361543
Merk
Care plus
Model
SUN PROTECTOR OUTDOOR SEA SPF 50

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Care Plus Zonnebrand Tegen Kwallen SPF50 - 100 ml
Care Plus Zonnebrand Tegen Kwallen SPF50 is een watervaste zonnebrandcrème die niet alleen uitstekend beschermd tegen de zon, maar ook tegen kwallen, koralen, en zeeanemonen.
Deze zonnebrand beschermt tegen de meeste kwallensoorten, maar niet allemaal. Het kan dus in zeldzame gevallen voorkomen dat je toch nog gestoken wordt door een kwal. Verwijder in dit geval met een handschoen of pincet eventuele tentakelresten en spoel de huid af met zout water, niet met zoet water. Behandel de huid daarna met de verzachtende en jeukstillende Bite Gel van Care Plus. Is er sprake van een groot aantal kwallenbeten of krijg je last van bijvoorbeeld hoofdpijn, benauwdheid of braken? Schakel dan onmiddellijk professionele medische hulp in.
Kwallen kunnen steken door de nematocysten die ze in hun tentakels hebben. Een nematocyst bestaat uit een gifkliertje en een hol naaldje waarmee het gif uit het gifkliertje wordt geïnjecteerd. Dit gebeurt alleen bij direct contact tussen jou en de tentakels van de kwal. De plek waar de kwal je heeft gestoken wordt rood, pijnlijk en kan ontzettend gaan jeuken.
Hoe de Care Plus Zonnebrand Tegen Kwallen SPF50 dit tegengaat? Het was wetenschappers opgevallen dat clownvisjes tussen de tentakels van zeeanemonen en kwallen door kunnen zwemmen zonder gestoken te worden. Onderzoek naar hoe de clownvisjes dat doen heeft uitgewezen dat ze een speciale slijmlaag op hun schubben hebben die ervoor zorgt dat de kwallen, koralen en zeeanemonen waar ze mee leven ze niet als prooi zien en ze dus niet steken. Onderzoek naar deze slijmlaag heeft geleid tot de ontwikkeling van deze bijzondere zonnebrandcrème.
De Care Plus Zonnebrand zit in een handige verpakking van 100 ml waardoor deze overal in past en zelfs mee mag in de handbagage in het vliegtuig.
Kenmerken:
Beschermt de huid tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen
Watervast
Factor (SPF)50
Dermatologisch getest
Onder andere geschikt voor de gevoelige kinderhuid
Inhoud: Care Plus Zonnebrand Tegen Kwallen SPF50 - 100 ml

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.