New care zomerbruin capsules
New care zomerbruin capsules

New care zomerbruin capsules

Vanaf:18,50

Bevat vitamine C, vitamine E, selenium en zink Extra bescherming als je de zon ingaat Beschermt van binnenuit tegen UV-straling en zonlicht Houdt je huid een zomer lang in goede conditie Natuurlijk ga je de zon niet in, voordat je je huid hebt ingesmeerd met een goede zonnebrandcrèm


EAN
8714354106524
Merk
New care
Model
ZOMERBRUIN CAPSULES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

  • Bevat vitamine C, vitamine E, selenium en zink

  • Extra bescherming als je de zon ingaat

  • Beschermt van binnenuit tegen UV-straling en zonlicht

  • Houdt je huid een zomer lang in goede conditie


Natuurlijk ga je de zon niet in, voordat je je huid hebt ingesmeerd met een goede zonnebrandcrème. Om je huid een zomerlang in goede conditie te houden, kan je ook iets extra’s doen.

New Care Zomerbruin is een formule van natuurlijke oorsprong die een uitgebreid antioxidantencomplex bevat in de vorm van de vitaminen C en E en de mineralen selenium en zink. Antioxidanten helpen van binnenuit beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling en zonlicht. Op deze manier biedt New Care Zomerbruin een extra stukje bescherming als je de zon in gaat.

Vitamine A en zink ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en voeden de huid van binnenuit. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen.

New Care Zomerbruin capsules zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten en kunnen ook goed worden gebruikt in combinatie met een zonnebankkuur.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.