Nivea verstevigende bodymilk q10 plus 250ml
Nivea verstevigende bodymilk q10 plus 250ml

Nivea verstevigende bodymilk q10 plus 250ml

Vanaf:8,09

NIVEA Q10plus Verstevigende Body Milk heeft een krachtige formule met het huideigen Co-Enzym Q10, Creatine en L-Carnitine. Dit verstevigt de huid in 2 weken en geeft energie aan de huidcellen*. Je huid voelt ook heerlijk zacht aan. Q10 komt je wellicht bekend voor, maar wat doet het precies? Q10 is


EAN
4005900011886
Merk
Nivea
Model
VERSTEVIGENDE BODYMILK Q10 PLUS 250ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
NIVEA Q10plus Verstevigende Body Milk heeft een krachtige formule met het huideigen Co-Enzym Q10, Creatine en L-Carnitine. Dit verstevigt de huid in 2 weken en geeft energie aan de huidcellen*. Je huid voelt ook heerlijk zacht aan.

Q10 komt je wellicht bekend voor, maar wat doet het precies? Q10 is in het kort een huideigen co-enzym dat de energieproductie in de cellen stimuleert. Als je ouder wordt vermindert de hoeveelheid Q10 in de huid. Dat betekent dat de huidcellen minder beschermd zijn en minder energie krijgen om zich te vernieuwen. De huid veroudert, verslapt en krijgt rimpels. Geen ramp, maar wel fijn om te weten dat NIVEA de hoeveelheid Q10 in je huid weer aanvult. De huid wordt gladder, steviger en straalt weer die jeugdige energie uit. Vind je het gek dat NIVEA dit ingrediënt in haar gezichts- en lichaamsproducten verwerkt!

*in vitro tests

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.