Weleda wilde rozenolie
Weleda wilde rozenolie

Weleda wilde rozenolie

Vanaf:12,64

Weleda Wilde Rozenolie ( 100ml ) Deze verfijnde olie brengt je alleen al vanwege zijn geur in hogere sferen. De combinatie van rijke rozenbottelolie en fijne amandelolie maakt de lichaamshuid glad, soepel en fluwelig. De olie is een weldaad voor iedere huid en bijzonder geschikt voor de rijpere huid


EAN
4001638099394
Merk
Weleda
Model
WILDE ROZENOLIE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Weleda Wilde Rozenolie ( 100ml )


Deze verfijnde olie brengt je alleen al vanwege zijn geur in hogere sferen. De combinatie van rijke rozenbottelolie en fijne amandelolie maakt de lichaamshuid glad, soepel en fluwelig. De olie is een weldaad voor iedere huid en bijzonder geschikt voor de rijpere huid.  


Werking:


Wilde Rozenolie bevat onder andere Rosa-mosqueta-olie, die de huid intensief verzorgt met essentiële vetzuren, haar regeneratievermogen ondersteunt, de talgproductie normaliseert en de elasticiteit van de huid verbetert. Wilde Rozenolie is ’s winters een goed middel om de kou te weren; ’s zomers helpt dagelijks inwrijven met wat olie op armen en benen tegen een droge, schilferende huid.  


Gebruik:


Wilde Rozenolie kun je het beste na het baden of douchen gebruiken. De olie wordt goed door de huid opgenomen. Het beste resultaat bereik je door de olie dun op te brengen op een nog wat vochtige huid en vervolgens in te wrijven.  


Wanneer speciaal?  • als je jezelf of een ander optimaal wilt verwennen

  • als je huid wat is uitgedroogd, bijvoorbeeld door kou of droge lucht  

  • als je het zelfherstellende vermogen van je huid wilt aanspreken  Tip: Als de huid van de hals haar strakheid verliest, kan een dagelijkse inwrijving met Wilde Rozenolie merkbaar verbetering brengen.  


Tip: Heb je door weersinvloeden een droge gezichtshuid? Gebruik dan Rosa Mosqueta Gezichtsolie. Deze bevat vijf oliën die de huid intensief voeden en verzorgen en haar beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.