Cruydhof aloe pura vitamine e gel 200ml
Cruydhof aloe pura vitamine e gel 200ml

Cruydhof aloe pura vitamine e gel 200ml

Vanaf:8,13

Optima brengt nu onder het merk Aloe Pura de Aloë Vera Gel in. De Aloë Vera is biologisch geteeld en bestaat daarom 99,9% uit biologische ingrediënten. Organic Aloe Vera Gel is vochtinbrengend en verzachtend.Optima brengt nu onder het merk Aloe Pura de Aloë Vera Gel in. De Aloë Vera is biologis


EAN
5029354002633
Merk
Cruydhof
Model
ALOE PURA VITAMINE E GEL 200ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Optima brengt nu onder het merk Aloe Pura de Aloë Vera Gel in. De Aloë Vera is biologisch geteeld en bestaat daarom 99,9% uit biologische ingrediënten. Organic Aloe Vera Gel is vochtinbrengend en verzachtend.

Optima brengt nu onder het merk Aloe Pura de Aloë Vera Gel in. De Aloë Vera is biologisch geteeld en bestaat daarom 99,9% uit biologische ingrediënten. Organic Aloe Vera Gel is vochtinbrengend en verzachtend, dus ideaal voor het herstellen van een droge huid. Daarnaast bevordert Aloë Vera het herstellende vermogen van de huid.
Bent u bang dat andere cosmetica en vochtinbrengende producten verschillende hoeveelheden van chemische stoffen bevatten? Dan is de organische aloë vera gel voor u de beste optie om te gebruiken op uw huid.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.