Alhydran wondnabehandelingsgel 100ml
Alhydran wondnabehandelingsgel 100ml

Alhydran wondnabehandelingsgel 100ml

Vanaf:43,18

Een (brand)wond of litteken is vaak vervelend, pijnlijk en niet mooi. Een goede verzorging kan klachten wegnemen, de huid helpen versneld te herstellen en littekens minder zichtbaar maken. ALHYDRAN is een medische littekencrème die de huid versoepelt en klachten als jeuk, roodheid en pijn verminde


EAN
5425013000024
Merk
Alhydran
Model
WONDNABEHANDELINGSGEL 100ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Een (brand)wond of litteken is vaak vervelend, pijnlijk en niet mooi. Een goede verzorging kan klachten wegnemen, de huid helpen versneld te herstellen en littekens minder zichtbaar maken. ALHYDRAN is een medische littekencrème die de huid versoepelt en klachten als jeuk, roodheid en pijn vermindert. De crème is wetenschappelijk en klinisch bewezen effectief.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan een groot effect hebben. Een (brand)wond geeft niet alleen klachten, maar laat meestal ook een litteken achter. Wil je dat voorkomen of bestaande littekens verminderen, smeer dan de littekencrème van ALHYDRAN. Ook plastisch chirurgen, huidtherapeuten, artsen en huidspecialisten raden dit aan.

Wat is ALHYDRAN?

Deze brandwonden- en littekencrème is:

 • Gemaakt met een uniek hoog percentage (45%) vers verwerkte Aloë Vera.
 • Geschikt bij allerlei verschillende huidklachten, bijvoorbeeld een droge huid, eczeem, jeuk, (brand)wonden en huidproblemen na een bestraling of een operatie.
 • Parabenen- en parfumvrij.
 • Hypoallergeen.
 • Geschikt voor de meest kwetsbare huid.
 • Direct te gebruiken nadat de wond is gesloten.
 • Bewezen effectief, op basis van wetenschappelijk en klinisch onderzoek en ervaringen van gebruikers.

Hoe werkt ALHYDRAN?

ALHYDRAN is een brandwonden- en littekencrème op basis van vers verwerkte Aloë Vera-gel. Op de plek van een wond verliest de huid veel vocht. Daardoor droogt de huid uit en ontstaat uiteindelijk een litteken.

ALHYDRAN legt een laagje over de huid, waardoor vocht niet kan verdampen. Doordat de crème tegelijkertijd hydrateert, wordt de huid weerbaar en soepel. De dubbel hydraterende werking van ALHYDRAN is door wetenschappers is bewezen.

De crème is een:

 • Littekencrème
  Een litteken helemaal laten verdwijnen, kan helaas niet, maar je kunt het met ALHYDRAN wel minder zichtbaar maken. En de vorming van een (afwijkend) litteken voorkomen.
  Hierbij geldt: hoe eerder je begint met verzorgen, hoe beter het resultaat. Begin bij voorkeur direct nadat de wond is gesloten en/of hechtingen zijn verwijderd. De crème gaat ook klachten van een bestaand litteken tegen. Denk aan jeuk, roodheid, pijn en een trekkend gevoel.
 • Brandwondencrème
  Brandwonden geven vervelende klachten, zoals jeuk, pijn en spanning op de huid (een trekkend gevoel). ALHYDRAN verlicht de klachten en helpt de vorming van een (afwijkend) litteken voorkomen. Nederlandse brandwondencentra gebruiken daarom ALHYDRAN bij de nazorg van brandwonden.
 • Crème na een bestraling
  Een beschadigde huid en huidreacties zijn veelgehoorde bijwerkingen na radiotherapie. Verlicht deze klachten met ALHYDRAN. Diverse Nederlandse centra voor radiotherapie gebruiken de crème in de nazorg bij bestraling.
 • Crème voor overige huidaandoeningen
  Denk aan een droge huid, jeuk, wonden en eczeem. De crème helpt de huid herstellen na een cosmetische behandeling, zoals een laserbehandeling of peeling.

Aloë Vera crème op basis van vers verwerkte Aloë Vera-gel

Het hoofdingrediënt van ALHYDRAN is vers verwerkte Aloë Vera-gel. Het geeft de crème zijn sterke (hydraterende) werking. De Aloë Vera wordt vers verwerkt, omdat er dan geen bestanddelen verloren gaan. In veel andere Aloë Vera producten worden gevriesdroogde ingrediënten gebruikt. Dat is goedkoper, maar het gaat ten koste van de effectiviteit. ALHYDRAN hydrateert merkbaar beter dan de producten met gevriesdroogde Aloë Vera-gel.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.