Purol handcreme tube
Purol handcreme tube

Purol handcreme tube

Vanaf:2,49

Wat is het? Purol Handcrème is een zachte, witte, verzorgende crème met een neutrale geur. De crème beschermt en verzorgt de huid zonder vet aan te voelen. Wat doet het? De samenstelling van Purol Handcrème bevat een hoog gehalte aan Panthenol (provitamine B5), dat de beschermende huidbarrière


EAN
8717524072421
Merk
Purol
Model
HANDCREME TUBE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wat is het? Purol Handcrème is een zachte, witte, verzorgende crème met een neutrale geur. De crème beschermt en verzorgt de huid zonder vet aan te voelen.
Wat doet het? De samenstelling van Purol Handcrème bevat een hoog gehalte aan Panthenol (provitamine B5), dat de beschermende huidbarrière helpt te herstellen. Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd en de vochtbalans wordt langdurig verbeterd. Dagelijks gebruik van Purol Handcrème zorgt voor een optimale bescherming en verzorging. Droge, schrale handen voelen weer zacht, soepel en comfortabel aan.
Te gebruiken Na alle natte klusjes in huis (vooral na aanraking met zeep en water), na het tuinieren en natuurlijk voor het slapengaan.
Tot slot Purol Handcrème is dermatologisch getest en zit in een kunststof tube (inhoud 100 ml).

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.