Herome top coat nail perfection
Herome top coat nail perfection

Herome top coat nail perfection

Vanaf:8,23

Nooit meer beschadigde nagels en nagellak! De Protecting Top Coat legt een harde beschermlaag op je nagels, waardoor beschadiging aan je nagels en/of nagellak voorkomen wordt. Je nagellak blijft nu dubbel zo lang mooi op de nagels zitten. Deze waterafstotende beschermlaag intensiveert tevens de kleu


EAN
8711661004628
Merk
Herome
Model
TOP COAT NAIL PERFECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Nooit meer beschadigde nagels en nagellak! De Protecting Top Coat legt een harde beschermlaag op je nagels, waardoor beschadiging aan je nagels en/of nagellak voorkomen wordt. Je nagellak blijft nu dubbel zo lang mooi op de nagels zitten. Deze waterafstotende beschermlaag intensiveert tevens de kleur van je nagellak en geeft een glanzend effect. De Herome Protective Top Coat kan ook direct op de ongelakte nagels aangebracht worden voor een mooie glans en een beschermend laagje. De Top Coat is binnen 10 seconden stofdroog!

Kenmerken:
• Droogt binnen 10 seconden!
• Voorkomt beschadiging aan nagels en nagellak
• Frist de kleur van nagellak op
• Geeft nagels zowel met als zonder nagellak een prachtige glans

Aanbevolen in combinatie met
Vóór het aanbrengen van de kleurlak adviseren wij je om je nagels te egaliseren met de Herome Ridge Filling Base Coat. De Herome Ridge Filling Base Coat sluit de nagel af voor kleurstoffen uit nagellak. Hierdoor kunnen kleurpigmenten uit nagellak de nagels niet verkleuren. Bescherm je nagels tegen verkleuringen!

Gebruiksaanwijzing:
Breng de Herome Protective Top Coat aan over je gelakte of ongelakte nagels voor een mooie glans en een beschermend laagje.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.