Herome natural nailcolor glitter
Herome natural nailcolor glitter

Herome natural nailcolor glitter

Vanaf:10,84

Lak en shine! De Natural Nail Colour Glitter tovert iedere nagel om in een feestje. En fijn: de verstevigende lak zorgt ervoor dat nagels minder snel afbreken.De Natural Nail Colour Glitter is een nagellak die je nagels beschermt én laat schitteren. Wil je er een French Manicure van maken? Dat kan


EAN
8711661021298
Merk
Herome
Model
NATURAL NAILCOLOR GLITTER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Lak en shine! De Natural Nail Colour Glitter tovert iedere nagel om in een feestje. En fijn: de verstevigende lak zorgt ervoor dat nagels minder snel afbreken.
De Natural Nail Colour Glitter is een nagellak die je nagels beschermt én laat schitteren. Wil je er een French Manicure van maken? Dat kan heel eenvoudig met de French Liner of de Perfect Nail Contour White or Without. Zo creëer je in een handomdraai parelwitte nagelranden. Je kunt de Natural Nail Colour Glitter ook kopen in een French Manicure Set.

Kenmerken:
Verstevigende nagellak die de nagel beschermt.
Zo vaak als gewenst te gebruiken.
Perfect in combinatie met French Manicure-nagelproducten.
De Natural Nail Colour is naast ‘Glitter’ ook verkrijgbaar in drie andere tinten: Salmon, Pink en Glamour.

Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: ontvet de nagels eerst met een verzorgende nagellakremover, zodat de nagellak beter hecht en langer mooi blijft.
Stap 2: vervolgens breng je de Perfect Nail Contour White or Without aan op de nagelrand. Met deze lak creëer je parelwitte nagelranden. Deze handeling kun je ook overslaan.
Stap 3: lak je nagels met de Natural Nail Colour Glitter en breng over het hele nagelbed een laag aan.
Stap 4: als laatste gebruik je de Protecting Top Coat voor extra glans en een sterke beschermlaag. Tien seconden wachten en je nagels zijn droog.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.