Herome nail perfect nagelolie voedend
Herome nail perfect nagelolie voedend

Herome nail perfect nagelolie voedend

Vanaf:8,12

Heb je last van zeer droge, breekbare nagels en nagelriemen? De Herome Nourishing Nail Oil herstelt de conditie van de nagels, waardoor nagels weer gezond en veerkrachtig worden. De voedende nagelolie is zeer geschikt voor droge, harde en broze nagels en stimuleert slecht groeiende nagels. Olie krui


EAN
8711661004413
Merk
Herome
Model
NAIL PERFECT NAGELOLIE VOEDEND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heb je last van zeer droge, breekbare nagels en nagelriemen? De Herome Nourishing Nail Oil herstelt de conditie van de nagels, waardoor nagels weer gezond en veerkrachtig worden. De voedende nagelolie is zeer geschikt voor droge, harde en broze nagels en stimuleert slecht groeiende nagels. Olie kruipt onder de nagelriem naar de nagelwortel en zo wordt de nagel hersteld. Het beschermt en verzorgt tevens de nagelriemen en houdt ze zacht.

Kenmerken:
• Voor droge, harde en bladderende nagels
• Herstelt de conditie van de nagels
• Voorkomt splijtende en brekende nagels
• Geeft buigzaamheid aan harde nagels
• Verzorgt en beschermt de nagelriemen

Gebruiksaanwijzing:
De olie moet bij voorkeur ’s avonds op de ongelakte nagels en nagelriemen worden aangebracht en met de vingers worden ingemasseerd. De olie wordt opgenomen door de nagel en door het masseren wordt de groei van de nagels gestimuleerd. De nagels kunnen nadat de olie door de nagels is opgenomen, gelakt worden mits de nagels eerst ontvet worden met Herôme Caring Nail Polish Remover.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.