Herome nail perfect anti aging
Herome nail perfect anti aging

Herome nail perfect anti aging

Vanaf:13,50

De Nail Perfect Anti Ageing zorgt voor een instant verjongingskuur voor de nagels! Welke vrouw wil er nou niet beschermd worden tegen veroudering? De Herome Nail Perfect Anti Ageing beschermt, effent en verzorgt je nagels. Het product legt een beschermend laagje op de nagels, waardoor de onregelmati


EAN
8711661022301
Merk
Herome
Model
NAIL PERFECT ANTI AGING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Nail Perfect Anti Ageing zorgt voor een instant verjongingskuur voor de nagels! Welke vrouw wil er nou niet beschermd worden tegen veroudering? De Herome Nail Perfect Anti Ageing beschermt, effent en verzorgt je nagels. Het product legt een beschermend laagje op de nagels, waardoor de onregelmatigheden en verkleuringen worden gecamoufleerd met als resultaat: gladde en glanzende nagels. Nagels worden gehydrateerd en gevoed met een geavanceerd A-, C- en E-vitamine complex. Dat helpt tevens het splijten van de nagels te voorkomen.

Kenmerken:
• Maakt de nagels glad en sterk
• Bevat vitamine A, C en E
• Geeft nagels de natuurlijke frisse kleur terug dus camoufleert verkleurde/ vergeelde nagels
• Beschermt tegen de effecten van vroegtijdige veroudering met anti-aging complex
• Creëert een beschermende film tegen splijten en verkleuren
• Droogt snel en geeft een extreme glans

Aanbevolen in combinatie met:
Wil jij ook een verjongingskuur voor je handhuid? Probeer dan de Herome Hand Cream Extra Anti Ageing. Deze handcrème zet de cel vernieuwing aan waardoor vertraagde huidfuncties weer actief worden. Vertraag huidveroudering, rimpels en pigmentvlekken!

Gebruiksaanwijzing:
Begin met het aanbrengen van 1-2 lagen op een droge, goed gereinigde nagel. Laat de lak drogen voordat een volgende laklaag aangebracht wordt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.