Herome kloven creme
Herome kloven creme

Herome kloven creme

Vanaf:9,79

Heb je last van gevoelige handen en beginnende kloven? De Herôme Cream for Chapped Skin biedt de oplossing! Door de bijzondere samenstelling van deze rijke crème blijft de huid van de handen zacht en krijgen kloven geen kans. De geconcentreerde samenstelling met o.a. Shea Butter, Aloë Vera, Vitam


EAN
8711661001412
Merk
Herome
Model
KLOVEN CREME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heb je last van gevoelige handen en beginnende kloven? De Herôme Cream for Chapped Skin biedt de oplossing! Door de bijzondere samenstelling van deze rijke crème blijft de huid van de handen zacht en krijgen kloven geen kans. De geconcentreerde samenstelling met o.a. Shea Butter, Aloë Vera, Vitamine E en B5, Lanoline, Bisabolol en Allontoïne stimuleert de wondheling en verhoogt de huidweerstand.

Herôme Cream for Chapped Skin USP’s
• Voorkomt en herstelt kloven
• Genezende en opbouwende crème
• Trekt de handen een extra jas aan
• Verzacht de handen
• Handige pompflacon

Tip
De Herôme Cream for Chapped Skin is ook te gebruiken op ellebogen en knieën. Door de rijke samenstelling is de crème tevens geschikt voor handmassage.

Aanbevolen in combinatie met
Gebruik ’s nachts de Herôme Cure for Chapped Skin voor een optimaal resultaat.

Gebruiksaanwijzing
Breng de Herôme Cream for Chapped Skin aan op de rug van de hand en masseer met de rug van de andere hand de crème in. Neem als laatste de handpalmen mee. Masseer de handen minimaal 2 keer per dag in met de crème.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.