Herome glamour nail whitener
Herome glamour nail whitener

Herome glamour nail whitener

Vanaf:9,05

Zijn jouw nagels verkleurd? Heb je geen tijd om je nagels te lakken met een basecoat, kleurlak en topcoat? Gebruik dan de Herome Glamour Nail Whitener voor perfect verzorgde nagels binnen één minuut. Deze glanzende lak accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagel en maakt de nagelranden witt


EAN
8711661021571
Merk
Herome
Model
GLAMOUR NAIL WHITENER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zijn jouw nagels verkleurd? Heb je geen tijd om je nagels te lakken met een basecoat, kleurlak en topcoat? Gebruik dan de Herome Glamour Nail Whitener voor perfect verzorgde nagels binnen één minuut. Deze glanzende lak accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagel en maakt de nagelranden witter. Een wow-effect gegarandeerd! Deze lak camoufleert verkleuringen en geeft een schitterende glans. Ideaal als je geen tijd hebt om je nagels te lakken met een basecoat, kleurlak en topcoat. Al binnen één minuut is de Natural Nail Whitener Pink Glow droog en zien je nagels er perfect verzorgd uit.

Kenmerken:
• Je nagelranden zien er witter uit
• Accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagel
• Camoufleert verkleuringen
• Geeft een mooie heldere glans
• Geeft binnen één minuut resultaat
• Mooi in combinatie met het Herome Nail White Pencil

Gebruiksaanwijzing:
Breng één of twee lagen lak aan om de verkleuring te camoufleren. De lak even laten drogen en na één minuut is het resultaat duidelijk te zien.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.