Herome french manicure pink
Herome french manicure pink

Herome french manicure pink

Vanaf:15,36

Versterkt je natuurlijke schoonheid door het aanzetten van het wit van je nagel in combinatie met een fris roze nagelbed. De French Manicure Set Pink is een klassieker onder de nagelproducten.Een makkelijke manier om de schoonheid van je nagels te accentueren door de natuurlijke basis te versterken


EAN
8711661022042
Merk
Herome
Model
FRENCH MANICURE PINK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Versterkt je natuurlijke schoonheid door het aanzetten van het wit van je nagel in combinatie met een fris roze nagelbed. De French Manicure Set Pink is een klassieker onder de nagelproducten.
Een makkelijke manier om de schoonheid van je nagels te accentueren door de natuurlijke basis te versterken. De Nail Contour White or Without beschermt en verhardt het natuurlijke wit van je nagel. De licht roze nagellak geeft je nagel een frisse uitstraling. Door de nagelverharder in de top coat nagellak voorkom je afbladderen en geef je de nagel extra glans. Zo lijken ze gezond en lang.Kenmerken:
Makkelijk aan te brengen in drie stappen
De licht roze nagellak geeft je nagel een frisse uitstraling
De top coat nagellak helpt afbladderen voorkomen en geeft extra glans
Laat je nagels fris, gezond en lang(er) lijken
Verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren

Gebruiksaanwijzing:
Breng met de Perfect Nail Contour White of Without aan op de witte rand van je nagels. Zodra dit droog is, gebruik je de roze nagellak om je nagels mee te lakken. Na het drogen breng je de Protecting Top Coat aan voor extra glans en versteviging. Deze beschermlaag helpt tegen chippen en deuken en is binnen tien seconden stofdroog.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.