Herome french manicure glitter
Herome french manicure glitter

Herome french manicure glitter

Vanaf:14,27

Een klassieke French manicure met een on trend glitter nagellak. Voor gezonde, glanzende en stijlvolle nagels en nét dat beetje extra glamour.Met de klassieke French manicure creëer je in drie simpele handelingen een natuurlijke uitstraling van je handen. De Nail Contour White or Without zet het n


EAN
8711661021083
Merk
Herome
Model
FRENCH MANICURE GLITTER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een klassieke French manicure met een on trend glitter nagellak. Voor gezonde, glanzende en stijlvolle nagels en nét dat beetje extra glamour.
Met de klassieke French manicure creëer je in drie simpele handelingen een natuurlijke uitstraling van je handen. De Nail Contour White or Without zet het natuurlijke wit van je nagel extra aan. En met de glitter nagellak geef je je nagels net dat beetje meer glamour. De glitter nagellak past perfect bij speciale gelegenheden en staat mooi bij een donkere en zongebruinde huid. De verzorgende nagelverharder voorkomt dat nagels inscheuren en de lak gaat afbladderen.

Kenmerken:
Makkelijk in gebruik
De glitter nagellak geeft je nagels een zachte, glamourous look
De Nail Contour White or Without zet het natuurlijke wit van je nagel extra aan
De top coat nagellak voorkomt afbladderen en geeft glans
Verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren

Gebruiksaanwijzing:
Begin met de Perfect Nail Contour White or Without. Trek een streep over de gehele brede kant van de nagel. Laat het goed drogen en breng daarna de glitter nagellak aan. De laatste stap is het lakken met de Protecting Top Coat. Deze laag geeft een extra glans en beschermt je lak tegen chippen en scheuren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.