Herome french manicure glamour
Herome french manicure glamour

Herome french manicure glamour

Vanaf:20,65

Zorgt voor parelwitte nagelranden en een zachtroze parelmoer nagelbed. De French Manicure Set Glamour is een variant binnen de diverse natural French Manicure Sets.Deze manicure set is zeer geschikt voor wie van een natuurlijke, elegante en verzorgde look houdt. Het laat je nagels fris, gezond en la


EAN
8711661007773
Merk
Herome
Model
FRENCH MANICURE GLAMOUR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zorgt voor parelwitte nagelranden en een zachtroze parelmoer nagelbed. De French Manicure Set Glamour is een variant binnen de diverse natural French Manicure Sets.
Deze manicure set is zeer geschikt voor wie van een natuurlijke, elegante en verzorgde look houdt. Het laat je nagels fris, gezond en lang(er) lijken. Deze stijl past goed bij een office look of een mooie casual outfit voor alledaagse bezigheden. Door de verzorgende nagelverharder voorkom je het inscheuren van je nagels en gaat de lak langer mee.

Kenmerken:
Geeft je handen een extra verzorgde uitstraling
De Nail Contour White or Without beschermt en verhardt het natuurlijke wit van je nagel.
De top coat nagellak helpt chippen van je nagellak voorkomen
Met weinig moeite, een groots effect
Is geschikt voor elke gelegenheid en outfit
Verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren
Klassieker onder de nagelproducten

Gebruiksaanwijzing:
Breng met de Perfect Nail Contour White or Without de witte rand op je nagels aan. Zodra dit droog is, gebruik je de lichtroze parelmoer nagellak om je nagels mee te lakken. Na het drogen breng je de Protecting Top Coat aan voor extra glans en versteviging. Deze beschermlaag helpt tegen chippen en deuken en is binnen tien seconden stofdroog.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.