Herome french liner
Herome french liner

Herome french liner

Vanaf:9,95

Zelf doen: een perfecte French Manicure op je nagels. Met deze handige manicurestift creëer je dat Franse witte halvemaantje in een handomdraai. De French Liner kleurt je nagelranden parelwit en maakt geen foutjes of strepen. De witte lak in de manicurestift is helderwit en vloeit makkelijk uit o


EAN
8711661122438
Merk
Herome
Model
FRENCH LINER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zelf doen: een perfecte French Manicure op je nagels. Met deze handige manicurestift creëer je dat Franse witte halvemaantje in een handomdraai.

De French Liner kleurt je nagelranden parelwit en maakt geen foutjes of strepen. De witte lak in de manicurestift is helderwit en vloeit makkelijk uit over de nagels. Door het long-lasting effect kun je extra lang genieten van je French Manicure.

Kenmerken:
Handige manicurestift en maakt geen foutjes
Voor parelwitte nagelranden
Ook te gebruiken voor je teennagels
Droogt snel

Maak daarna je French Manicure af met de Protecting Top Coat. De waterafstotende beschermlaag intensiveert de kleur en geeft een glanzend effect aan je manicure.

Gebruiksaanwijzing:
Als je de French Liner voor het eerst gebruikt moet je de pen goed indrukken, zodat de vloeistof vrijkomt. Voor gebruik altijd goed schudden. Begin vanaf de buitenkant van de nagelrand en trek in één baan een lijn door naar de binnenkant van de nagel.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.