Herome exit damaged nails
Herome exit damaged nails

Herome exit damaged nails

Vanaf:10,29

De Exit Damaged Nails is het product dat extreem beschadigde nagels direct herstelt en is daarom uitermate geschikt om te gebruiken na het verwijderen van kunstnagels.Ook herstelt het product de nagels na bijvoorbeeld ziekte waarbij de nagels verzwakt zijn. De amandelolie is rijk aan mineralen en vi


EAN
8711661022349
Merk
Herome
Model
EXIT DAMAGED NAILS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Exit Damaged Nails is het product dat extreem beschadigde nagels direct herstelt en is daarom uitermate geschikt om te gebruiken na het verwijderen van kunstnagels.

Ook herstelt het product de nagels na bijvoorbeeld ziekte waarbij de nagels verzwakt zijn. De amandelolie is rijk aan mineralen en vitaminen en hierdoor worden de nagels gevoed en gerehydrateerd. Daarbij helpt het vitaminecomplex het splijten van nagels te voorkomen. De Exit Damaged Nails geeft de nagels weer kracht en verbetert de structuur van de nagels onmiddellijk.

Kenmerken:
• Een innovatieve formule die extreem beschadigde en splijtende nagels direct herstelt
• Bevat natuurlijke ingrediënten.
• Het perfecte product voor het herstel van nagels na het gebruik van kunstnagels
• Geeft kracht aan de nagels en maakt de nagels weer gezond
• Heeft een frisse sinaasappel / Citrus geur
• Vitaminecomplex A, C, E, F, panthenol en silicium

Aanbevolen in combinatie met: Ontvet voor gebruik je nagels met de Herome Caring Nail Polish Remover. Hierdoor wordt het serum beter opgenomen voor een nog sneller resultaat.
Gebruiksaanwijzing: Reinig de nagels met Herome Caring Nail Polish Remover. Gedurende 1 week dagelijks op de nagels aanbrengen. Masseer de olie in. Voor een optimaal resultaat geen nagellak gebruiken tijdens de kuur.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.