Herome cuticle peeling gel
Herome cuticle peeling gel

Herome cuticle peeling gel

Vanaf:9,15

Wil jij binnen één minuut elastische en soepele nagelriemen? De Herome Nagelriem Gel maakt de vastzittende nagelriemen los en verwijdert op milde wijze losse velletjes. Het weekt de vaste nagelriem los waardoor deze elastisch en soepel wordt. Losse nagelriemen zorgen voor een goeie voeding van de


EAN
8711661006233
Merk
Herome
Model
CUTICLE PEELING GEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Wil jij binnen één minuut elastische en soepele nagelriemen? De Herome Nagelriem Gel maakt de vastzittende nagelriemen los en verwijdert op milde wijze losse velletjes. Het weekt de vaste nagelriem los waardoor deze elastisch en soepel wordt. Losse nagelriemen zorgen voor een goeie voeding van de matrix en betere groei van de nagels. De Cuticle Peeling Gel heeft kunststofkorreltjes welke zorgen voor een grondig en schoon resultaat.

Kenmerken:
• Weekt nagelriemen los en maakt ze soepel
• Kunststofkorreltjes verwijderen velletjes en verzachten harde huiddeeltjes
• De groei van nagels wordt niet langer vertraagt
• Geen ontsierende witte, droge velletjes om de nagels meer

Aanbevolen in combinatie met:
Als de Herome Nagelriem Gel goed ingeweekt is kan de nagelriem eenvoudig teruggeduwd worden met de Herome Cuticle Pusher. Duw je nagelriemen nooit terug met je eigen nagels! Doordat je met je nagels eenvoudig bacteriën onder je nagelriemen duwt vergroot je hiermee de kans op ontstekingen.

Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: Breng de Herome Nagelriem Gel rond de nagelriemen ruim aan in een U-vorm
Stap 2: 5 minuten laten intrekken en vervolgens masserend scrubben Stap 3: Spoel de nagelriemen af met water zodat alle scrubdeeltjes verwijderd zijn
Stap 4: Duw de nagelriemen voorzichtig terug met de Herome Cuticle PusherLet op: Duw de nagelriemen pas terug nadat de nagelriemen afgespoeld zijn om te voorkomen dat scrubdeeltjes onder de nagelriem gedrukt worden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.