Herome cuticle  nail remedy
Herome cuticle  nail remedy
Herome cuticle  nail remedy

Herome cuticle nail remedy

Vanaf:8,23

Hét reddingsmiddel voor geïrriteerde nagelriemen: de Cuticle Night Repair. Dit ultraverzorgende serum – in handig penformaat – hydrateert, kalmeert én voedt de nagelriem.Met de Cuticle Night Repair tover je kapotte nagelriemen om in gezonde nagelriemen die gevoed en gehydrateerd zijn. Het ser


EAN
8711661021045
Merk
Herome
Model
CUTICLE NAIL REMEDY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hét reddingsmiddel voor geïrriteerde nagelriemen: de Cuticle Night Repair. Dit ultraverzorgende serum – in handig penformaat – hydrateert, kalmeert én voedt de nagelriem.
Met de Cuticle Night Repair tover je kapotte nagelriemen om in gezonde nagelriemen die gevoed en gehydrateerd zijn. Het serum met o.a. jojoba- en amandelolie en sheabutter herstelt droge, ontstoken en pijnlijke nagelriemen terwijl je slaapt. Geen wondjes of scheurtjes meer dankzij deze nagelriem pen.

Kenmerken:
Kalmeert, verzorgt en herstelt de nagelriemen.
Voor droge nagelriemen en nagels die snakken naar hydratatie.
Makkelijk in gebruik door handig kwastje.

Gebruiksaanwijzing:
Draai aan het uiteinde van de nagelriem pen, waardoor er een druppel van het herstellende serum vrij komt. Met het kwastje breng je het serum eenvoudig aan op de nagels en nagelriemen. Ook mag je met het kwastje de nagelriem licht masseren. Gebruik het nagelriemserum voordat je gaat slapen, gedurende één week.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.