Herome corrector pen uncarton
Herome corrector pen uncarton

Herome corrector pen uncarton

Vanaf:9,63

Ben je uitgeschoten met je nagellak? Met de Corrector Pen worden schoonheidsfoutjes bij gelakte nagels binnen een seconde gecorrigeerd. De Corrector Pen bevat een milde, acetonvrije nagellakremover die de huid niet uitdroogt. Bovendien wordt de pen geleverd met extra reserve stiften. Ideaal voor lan


EAN
8711661022189
Merk
Herome
Model
CORRECTOR PEN UNCARTON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ben je uitgeschoten met je nagellak? Met de Corrector Pen worden schoonheidsfoutjes bij gelakte nagels binnen een seconde gecorrigeerd. De Corrector Pen bevat een milde, acetonvrije nagellakremover die de huid niet uitdroogt. Bovendien wordt de pen geleverd met extra reserve stiften. Ideaal voor lang plezier van de pen en voor gebruik bij verschillende kleuren nagellak: neem per kleur een andere stift. Perfect gelakte nagels zijn nu voor iedereen binnen handbereik.

Kenmerken:
• Acetonvrij
• Droogt de huid niet uit
• Corrigeert precies en eenvoudig
• Makkelijk in gebruik
• Geschikt voor verschillende kleuren nagellak

Gebruiksaanwijzing:
Nagels lakken zoals gewoonlijk. Indien er nagellak op de nagelriem of vingertop terecht komt, wordt dit eenvoudig en snel gecorrigeerd door de verzadigde stift over het “foutje” te strijken. Na gebruik de stift reinigen met een tissue. Neem bij gekleurde nagellak per kleur een andere stift. Bewaar de Corrector Pen met de stift naar beneden dan is deze altijd direct klaar voor gebruik.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.