Care plus clean soap leaves
Care plus clean soap leaves

Care plus clean soap leaves

Vanaf:7,49

SOAP LEAVESJe handen raken meer aan dan je denkt. De trapleuning die je zojuist vastpakte is vandaag al aangeraakt door ontelbaar veel (ongewassen) handen. Je handen zijn een bron van bacteriën! De grootste kans om besmet te raken loop je wanneer je met je handen je mond aanraakt. Was vaak en g


EAN
8714024348407
Merk
Care plus
Model
CLEAN SOAP LEAVES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

SOAP LEAVES
Je handen raken meer aan dan je denkt. De trapleuning die je zojuist vastpakte is vandaag al aangeraakt door ontelbaar veel (ongewassen) handen. Je handen zijn een bron van bacteriën! De grootste kans om besmet te raken loop je wanneer je met je handen je mond aanraakt. Was vaak en goed je handen, zeker onderweg en op reis. Handig om altijd in de tas te hebben: Soap Leaves, de zeepblaadjes van Care Plus.


BRON VAN BACTERIËN: DE HANDEN
Als je onderweg of op reis bent komen je handen vaak in aanraking met bacteriën. Het is belangrijk om regelmatig en goed je handen te wassen met water en zeep. Maar in veel openbare toiletten ontbreekt goede zeep. Met de Soap Leaves in je broekzak of in je tas heb je altijd handige zeepblaadjes bij je. Lekker fris!

VOORDELEN:
✓ Compact om mee te nemen in de handtas, rugzak en broekzak
✓ Zeepblaadjes met aangename geur
✓ Schoon en fris resultaat


VRAAG EN ANTWOORD


WAT IS BIO SOAP?
Handen wassen: héél belangrijk! Maar er is meer dat schoon moet zijn, zelfs als je midden in de rimboe zit. Bovendien kies je het liefst voor biologisch afbreekbare zeep. Wat dacht je van de afwas? En je haar? En die bezwete t-shirts? Het kan allemaal met de fijne multifunctionele zeep van Care Plus. De Bio Soap van Care Plus is een fijne alles-in-één zeep, waarmee je bijna alles weer fris kunt maken. Bio Soap is biologisch afbreekbare en zeer geconcentreerde zeep, waardoor je er maar weinig van nodig hebt. De ideale alleszeep voor de reiziger die zo min mogelijk wil meenemen!

HOE KAN IK DE MINSTE KANS LOPEN OM BESMET TE WORDEN?
De grootste kans om besmet te raken loop je wanneer je met je ongewassen handen, vol bacteriën, je mond aanraakt. Was dus altijd voor het koken, voor het eten en na elk toiletbezoek je handen en polsen grondig met water en zeep(blaadjes) of Soap Leaves. Vuile nagels? Boen ze met een borsteltje. Droog je handen af met iets dat brandschoon is, zoals een papieren doekje. Of houd ze onder een heteluchtblazer (niet aanraken). Eveneens effectief: een goede handgel, zoals de Pro Hygiene Gel van Care Plus.

HOE EN WAAR KAN IK DE ZEEPBLAADJES VAN CARE PLUS GEBRUIKEN?​
Wrijf deze geparfumeerde zeepblaadjes tussen je handen met wat water. De Soap Leaves hebben een heerlijke geur en maken je handen weer helemaal schoon en fris. De Soap Leaves worden geleverd in een kleine plastic verpakking waarin 50 zeepblaadjes zitten. Compact en dus gemakkelijk om mee te nemen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.