Care plus clean bio zeep
Care plus clean bio zeep

Care plus clean bio zeep

Vanaf:6,00

HYGIENE | BIOSOAPWe zijn graag fris en hygiënisch schoon, zowel thuis als op reis. Een goede persoonlijke hygiëne is een effectieve manier om te voorkomen dat jij of anderen ziek worden. Maar niet elke bestemming beschikt over goede sanitaire voorzieningen en bovendien liggen in (sub)tropische ge


EAN
8714024348308
Merk
Care plus
Model
CLEAN BIO ZEEP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

HYGIENE | BIOSOAP
We zijn graag fris en hygiënisch schoon, zowel thuis als op reis. Een goede persoonlijke hygiëne is een effectieve manier om te voorkomen dat jij of anderen ziek worden. Maar niet elke bestemming beschikt over goede sanitaire voorzieningen en bovendien liggen in (sub)tropische gebieden allerlei infecties op de loer! Met Bio Soap, de biologisch afbreekbare alleszeep van Care Plus, zorg je voor een goede persoonlijke hygiëne. Zelfs als je écht de rimboe in gaat.


WAAROM BIOSOAP
De Bio Soap van Care Plus is een multifunctioneel alles-in-één reinigingsmiddel. Deze biologisch afbreekbare zeep is zeer geconcentreerd, waardoor je er maar weinig van nodig hebt. Je handen wassen? Bio Soap! Een handwasje voor je bezwete t-shirts? Je bord, bestek en beker afwassen? Bio Soap! Even lekker je haar wassen? Het kan allemaal met deze fijne biologisch afbreekbare alleszeep van Care Plus.


VOORDELEN:
✓ Geconcentreerde biologische afbreekbare zeep


✓Geschikt voor het wassen van handen, huid, haar, licht vervuilde kleding en afwas


✓ Ideaal voor reizigers

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.