Pure deostick 120gr
Pure deostick 120gr

Pure deostick 120gr

Vanaf:5,00

STAR REMEDIES PURE DEODORANT is gemaakt van natuurlijke mineraalzouten en bevat geen parfum of andere onnodige toevoegingen.  Door haar unieke eigenschap wordt zweetgeur geëlimineerd en biedt het onzichtbare bescherming de hele dag door. Blokkeert geen poriën en laat geen plakkende of olie-achtig


EAN
8717624992025
Merk
Star remedies pure
Model
PURE DEOSTICK 120GR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

STAR REMEDIES PURE DEODORANT is gemaakt van natuurlijke mineraalzouten en bevat geen parfum of andere onnodige toevoegingen.  Door haar unieke eigenschap wordt zweetgeur geëlimineerd en biedt het onzichtbare bescherming de hele dag door. Blokkeert geen poriën en laat geen plakkende of olie-achtige resten achter, dus geen vervelende witte vlekken in kleding. 1% van de verkoop wordt geschonken aan een goed dierendoel. PURE bestaat volledig uit het natuurlijke ingrediënt Kalium sulfaat (natuurlijke mineraal zouten). Ongeparfumeerd, Geen Aluminium Zirconium, Geen Parabenen & Geen Aluminium Chloorhydraat.


STAR REMEDIES PURE DEODORANT is 's werelds meest natuurlijke deodorant. PURE laat de huid ademen, sluit de poriën niet af en trekt niet het lichaam in. Hierdoor kan het zweet op natuurlijke wijze het lichaam via de oksels verlaten en de afvalstoffen afvoeren. PURE zorgt ervoor dat de zweetgeur wordt geneutraliseerd. PURE kan meerdere malen per dag worden aangebracht; naarmate de hoeveelheid zweet die het lichaam produceert. 1% van de verkoop doneren wij aan goede dieren doelen. PURE brengt u aan na het douchen of baden. Maak PURE vochtig en breng het aan onder oksels en/of voeten.


•100% NATUURLIJKE DEODORANT
•VRIJ VAN PARABENEN EN ONNODIGE CHEMICALIËN
•TREKT DE HUID NIET IN; BLIJFT OP DE HUID LIGGEN 
•SLUIT DE HUID NIET AF; DE HUID BLIJFT ADEMEN
•LAAT GEEN VLEKKEN ACHTER IN KLEDING
•VERKRIJGBAAR IN STICK EN SPRAY
•HYPOALLERGEEN
•GESCHIKT VOOR VEGETARIËRS & VEGANISTENIngredienten
100% kalium sulfaat


Gebruik
Na het wassen (douchen/baden) de Natuurlijke Kristal Deodorant aanbrengen vóór het afdrogen, of bevochtig de bovenkant van het kristal met water voor gebruik. Kan worden aangebracht onder de oksels, de voetzolen of overige gebieden van het lichaam. Bewaren op een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht en buiten het bereik van kinderen. Gebruik alleen zoals aangegeven, voor uitwendig gebruik. Natuurlijke scheuren kunnen voorkomen in een 100% zuiver kristal deodorant, dus pas op als de randen scherp worden; zorg ervoor dat het oppervlak glad is voor elk gebruik. In het onwaarschijnlijke geval van irritatie, stop het gebruik. Niet aanbrengen op gebroken of beschadigde huid. Bevat zouten en kunnen een aantal huishoudelijke oppervlakken markeren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.