Neat feat face saver anti transpirant 50gr
Neat feat face saver anti transpirant 50gr

Neat feat face saver anti transpirant 50gr

Vanaf:14,95

Neat 3B Face Saver Anti Transpirant voorkomt overmatig zweten in het gezicht. De Face Saver vermindert vocht en glans in het gezicht en kan aangebracht worden vóórdat make-up wordt toegepast. De gel plakt niet, laat geen vlekken achter en smeert goed uit over het gezicht. Make-up blijft langer zi


EAN
9416967177258
Merk
Neat feat
Model
FACE SAVER ANTI TRANSPIRANT 50GR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Neat 3B Face Saver Anti Transpirant voorkomt overmatig zweten in het gezicht. De Face Saver vermindert vocht en glans in het gezicht en kan aangebracht worden vóórdat make-up wordt toegepast. De gel plakt niet, laat geen vlekken achter en smeert goed uit over het gezicht. Make-up blijft langer zitten en blijft er de hele dag beter uitzien, ook bij warm weer.
  • Voorkomt transpiratie in het gezicht

  • Doordrenkt met een krachtige anti-transpirant gel

  • Aanbrengen onder cosmetica voor een hele dag actie

  • Perfect voor sporters of mensen die in warme klimaten leven

  • Niet-vlekkend

  • Ontwikkeld door vooraanstaande artsen in Nieuw-Zeeland
Gezichtszweet kan gênant zijn. Veel mensen die last hebben van overmatig zweten op het gezicht, kunnen zelfs geen make-up dragen zonder dat het een uur later wegsmelt. Bestrijd overmatige gezichtstranspiratie met een krachtig verzachtend middel ontwikkeld door vooraanstaande artsen in Nieuw-Zeeland.Vervang een glimmend en vochtig gezicht door een verfrissend droge en matte look, met de Neat Feat 3B Face Saver gel. Deze intelligente formulering is gemakkelijk aan te brengen en hoewel hij krachtig is, is hij ook licht van gewicht - wat betekent dat hij geen residu, afzettingen of plakkerigheid achterlaat. In feite weet je niet eens dat het er is, maar de resultaten zullen aan het eind van de dag 1000 woorden spreken. Breng aan op het voorhoofd, de bovenlip, de achterkant van de nek en overal waar je zweet in en rond het gezicht. Vrijwel direct neemt de gel overtollig vocht op en voorkomt dat u gedurende de dag meer gaat transpireren. Het verzachtende middel is perfect om onder make-up te dragen, zoals foundation, of vette producten zoals zonnebrandmiddelen. Het blijft de klok rond onder uw cosmetica en andere producten werken.
Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.