Medex causaal deodorantcreme 20ml
Medex causaal deodorantcreme 20ml

Medex causaal deodorantcreme 20ml

Vanaf:19,92

Medex Causaal is een deodorant op natuurlijke basis, zonder toevoeging van alumimium, alcohol of agressieve chemicaliën.Een deodorant op natuurlijke basis, zonder toevoeging van aluminium, alcohol of agressieve chemicaliën. Desondanks werkt het zo effectief, dat bij éénmalig aanbrengen de onaang


EAN
8715703000005
Merk
Medex
Model
CAUSAAL DEODORANTCREME 20ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Medex Causaal is een deodorant op natuurlijke basis, zonder toevoeging van alumimium, alcohol of agressieve chemicaliën.

Een deodorant op natuurlijke basis, zonder toevoeging van aluminium, alcohol of agressieve chemicaliën. Desondanks werkt het zo effectief, dat bij éénmalig aanbrengen de onaangename transpiratiegeur (door bacteriën veroorzaakt) 7 tot 15 dagen volledig verdwijnt. Opnieuw aanbrengen, b.v. na het douchen, is niet nodig. De werking van deze deodorant wordt in tegenstelling tot klassieke deodorants niet in uren, maar in dagen gemeten. Het werkt door, nadat je het al dagen geleden weggewassen hebt. De bacteriën, die de onaangename geur veroorzaken, worden door de werkstoffen van Causaal Deodorant vernietigd. Het is aanbevolen de behandeling na 7 dagen te herhalen; deze tijd heeft de bacterie gemiddeld nodig, om zich te herstellen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.