Dove deodorant roller silk dry 50ml
Dove deodorant roller silk dry 50ml

Dove deodorant roller silk dry 50ml

Vanaf:63,19

Fabrikant: EDEM Artikel-nr.: 9086-27 Collectie: STATUS Rol formaat: 1,06 m x 10,05 m = 10,65 m2 Patroon: structuur Rapport: recht patroon | rapport 32 cm Onderhoudsadvies: wasbestendig Lichtbestendigheid: goed kleurbestendig Verwijderen van het behang :: d


EAN
96086278
Merk
Dove
Model
DEODORANT ROLLER SILK DRY 50ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Fabrikant: EDEM

Artikel-nr.: 9086-27

Collectie: STATUS

Rol formaat: 1,06 m x 10,05 m = 10,65 m2

Patroon: structuur

Rapport: recht patroon | rapport 32 cm

Onderhoudsadvies: wasbestendig

Lichtbestendigheid: goed kleurbestendig

Verwijderen van het behang :: droog aftrekbar zonder resten

Kwaliteitsinformatie: IGI keurmerk naar internationaal kwaliteitsstandaards

Verwerking: behang en muur insmeren

Combineerbaar met: 9085-27

Oppervlak: gestempeld

Look: glanzend

Fabrikant: EDEM

Productieland / -regio: EU

Geschikt voor: woonkamer, slaapkamer, keuken, kinderkamer, gang, etc.

Basiskleur: zilver

1e patroon kleur : grijs

Dragermateriaal: vlies

Behangsoort: vliesbehang hardvinyl warmdruk in reliëf

Model-nr.: STATUS | 9086-27

Collectie: STATUS


Vliesbehang Hardvinyl Warmdruk In Reliëf in used-look, glanzend, wasbestendig

Hot embossed zwaar vinylbehang op vliesrug, premium behang
Exclusieve texturen en geraffineerde effecten zijn mogelijk door de geavanceerde hot-embossingtechnologie van EDEM. Elegante patronen en 3d-texturen, harmonieuze kleuren, satijnlooks en glanseffecten evenals ton-sur-toncombinaties - dit alles vindt u in onze behangcollectie STATUS. Individuele patronen die bij een eigentijdse of klassieke stijl passen. De hot-stampafwerking geeft behang uit de 900-serie STATUS Couture Wallpaper een individuele en zeer gedistingeerde uitstraling.

Als gevolg van de exclusieve en hoogwaardige coating weegt 1 rol ongeveer 3900 g (1 rol = 10,65 m2) (standaard behangrollen slechts 800 g). De STATUS-collectie met een dubbele breedte van 1,06 m is speciaal voor onze veeleisende klanten en voor exclusieve woningen en zakenpanden ontworpen. De hoge kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal creëert gegarandeerd een elegant oppervlak. Het hoge gewicht per rol geeft het materiaal onder meer een zeer grote stabiliteit die het gemakkelijker maakt grotere vlaktes van het XXL-behang te voorzien. Dit behang maakt een echte eyecatcher van elke wand!

Met EDEM STATUS-behang ontvangt u een hoogwaardig product in een uitmuntende kwaliteit tegen een voordelige inkoopprijs direct vanaf de fabrikant. Deze nieuwe generatie van wandbekleding overtuigt met elegante 3d- en glanseffecten en individuele patronen die bij een eigentijdse of klassieke woonstijl passen.

Nieuw, originele verpakking, topkwaliteit, topmerk behang.

Omdat het gewoonweg onmogelijk is een behang via het scherm op kleur, textuur en glanseffecten te beoordelen, kunt u hier stalen van onze behangsels aanvragen. Maakt u gebruik van de gelegenheid thuis op uw gemak kleuren en patronen te kiezen. Laat u zich overtuigen van de uitzonderlijke kwaliteit en briljante kleuren van de behangcollectie STATUS. Met onze stalenservice kunt u een behang kiezen dat optimaal op uw woonwensen aansluit.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.