Purol gele zalf blikje 50ml
Purol gele zalf blikje 50ml

Purol gele zalf blikje 50ml

Vanaf:3,69

Wat is het? Purol zalf ● onguent is een vette, sterk verzorgende zalf met een licht medicinale geur. De gele zalf heeft een huidherstellende werking. Wat doet het? De beproefde samenstelling met een scala van heilzame natuurlijke vetstoffen en caramel zorgt ervoor dat Purol zalf ● onguent de sc


EAN
8717524072391
Merk
Purol
Model
GELE ZALF BLIKJE 50ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wat is het? Purol zalf ● onguent is een vette, sterk verzorgende zalf met een licht medicinale geur. De gele zalf heeft een huidherstellende werking.
Wat doet het? De beproefde samenstelling met een scala van heilzame natuurlijke vetstoffen en caramel zorgt ervoor dat Purol zalf ● onguent de schrale, geïrriteerde huid koestert en herstelt. Dankzij de helende kwaliteiten van de gele zalf, is deze ook ideaal om kleine wondjes, schrammen en kloofjes te behandelen. De kalmerende textuur beschermt de huid en versoepelt deze, waardoor het trekkerige en pijnlijke gevoel wordt verlicht.
Te gebruiken Voor jong en oud geschikt en ideaal om altijd bij de hand te hebben. Bij baby's te gebruiken bij luieruitslag of schrale plekjes op het lichaam. Bij kinderen te gebruiken bij (schaaf)wondjes, en schrammen. Het wondje wassen, Purol zalf ● onguent erop en eventueel een pleister aanbrengen. Bij volwassenen te gebruiken bij gesprongen lippen, kloofjes op handen en voeten en wondjes.
Tot ...

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.